prensesko Kızım 3 yaşında 4 saatte bir ventolin sabah ve akşamda cortair kullanacağız. Bu ilaçları her seferde tek tüp olarak kullanacağız demi bazı yerlerde bir tüpü 4 e bölmüşler anlamadım
Merve prensesko mutlaka doktorun dediği gibi kullanın. Ventolin izotonik serumla karıştırılmalı mutlaka. Şırıngayla ne kadar çekilmesi gerektiğini belirtmiştir doktorunuz. 1 tüp fazla gelebilir
Zeynossunannisi prensesko ventolin cok ağır ben yarım kullandım 3 ml izotonikle karıştırarak yaptim kendimede cocugumada acayip çarpıntı yapıyor
yaprak_34 prensesko 20 ml izotonik su ventolin bir tüp tamamı bizim öyleydi 19 aylık .ventolin alerji yaptı değiştirdik başka aldık .cortair de dediğiniz gibi sabah bir tüp akşam bir tüp .ben ventolin olanı 6 kez değilde 4 kez verdim .
prensesko Merve belli bir yaştan önce karıştırılmalı demişti doktor şuan kızım 3 yaşında karıştırmaya gerek yok demişti. Ya günde 6 tane ventolin demiş bir de çok gibi geldi bana
prensesko Mommy16 bugün yeni kullanmaya başlıyoruz günde 6 tane dört saatte bir demiş ama çok geldi bana 10 gün bi de gece nasıl vercem onu düşünüyorum
yaprak_34 prensesko 6 ya kadar çıkabilirsiniz dedi 2 gün boyunca günde 6 kez dedi sonra ki 2 gün günde 4 dedi sonraki 2 gün günde 2 dedi öyle öyle yaptık .Ama ben doktorun dediği gibi 6 değilde 4 sefer le başladım .
prensesko yaprak_34 ya banada 6 çok geldi şimdi tekrar görüştüm sizin doktorunuz gibi dedi 6 ile başlayın azaltarak devam edin dedi. Bebişinizin neyi vardı
yaprak_34 prensesko bronşit olmuş dedi ciğere inmeden zatüreye çevirmeden ilaç başlayalım dedi .aşırı balgamı vardı ve hırıltısı,bayağı düzeldi ama balgam tamamen gitmedi hala daha var,şu an sadece akşamları corianer kullanıyoruz bir aya tamamlayacağız
prensesko yaprak_34 çok geçmiş olsun. Hep diyorum çocuk hastalığı zor keşke o olmasa ben olsam diye ama bu sefer ikimizde hastayız 😅