Adamoms Selam güzel anneler kızım 15 aylık olacak ve ben artık çalışmak istiyorum sizce kreşemi vermeliyim yoksa bakıcımı tutmalıyım bi evin içinde yabancı biriyle akşama kadar duracağına emsalleriyle vakit geçirmesi taraftarıyım siz ne düşünüyorsunuz
Hilosssazra Adamoms ben aileden biri bakmayacaksa kreş taraftarıyım. İçinize sinen bi kreş bulabilirseniz kesinlikle kreş olmalı. Ama daha çok minnak değil mi yaa benim kızım da 2 yaşında şuan bende çalışmak istiyorum çok vicdan yapıyorum 🥰
MelindaMelisa Adamoms kreş derim direk.Ablam hem bakıcı hem kreşi yaşamış biri ondan biliyorum tek dediği şey kreşe gitmesi onun açısından daha iyi.
Adamoms Hilosssazra bu devirde malum geçinmek zor iyi bir iş bulursam çalışmayı düşünüyorum zaten diğer türlü bende kıyamıyorum ama artık ev beni çok basıyor ev işi asla bitmiyor ☺️
141120 Evde bakıcı olucaksa eve kamera koyun ordan izleyin xiaomi mı Home 360 kamera fikir olabilir size biz memnunuz ondan
hasanova95 Aynen benim de kızım mart ayında 17 aylık olucak, benim iznim de bitiyor ise cikmak istiyorum. Bakici bulmak zor acikcasi kres daha mantikli geliyor. Dusunuyorum napa bilirim