nurgulhazar Merhaba sevgili anneler bebegim 8 ay 14 gunluk sunnetini yaptirmak istiyoruz ilk bebegim bu yuzden cok evhamliyim sanirim elazigda yasiyorum burada yasayip memnun oldugunuz urolog yada cocuk cerrahisi genel cerrah onerebileceginiz hastane doktor varsa yardimci olur musunuz ? Yasamayip tecrube edinenlerde bilgi verebilir mi ne yapacagimi nasil biseyin bni bekledigini bilmiyorum ve korkutuyor bu beni
Rev_-94 Canım öncekikle merhaba, benim oğlum 1 ay 20 günlükken oldu sünnet. 10 gün oldu bugün çok şükür rahat geçti hiç bir şekilde ağrı sızı çekmedi ben devlet hastanesinde yaptırdım. İlk 3 gün sadece kendi korkularım vardı zaman geçtikçe rahatladım.
Rev_-94 ceylanguller bizim doktor gazlı bez koymuştu ama bize 3 gün çıkarmayin demedigi için biz çıkarıp bardak kesip koyduk 4 gün boyunca bardak koyduk karton bardak. Sürekli bezledim. Sonra bardağı çıkardık sadece bezle durdurduk. Doktor size bilgi veriyor zaten. Ben çok araştırıp yapmıştım
Rev_-94 ceylanguller benim bebek küçük olunca hissetmedi ama arkadaşımın 5 aylık bebeği 3 gün mizirdamış