Demetaslan Bebeğim 3 buçuk aylık gecelerı saat bası uyanmaya başladı sizce neden sabaha kadar boyle 3 gündür
oglumubeklerken Demetaslan 4.ay atağı başlamış olabilir, bu atakta uyku gerilemesi yaşanıyor. Ya da karnının tok olduğundan ve gazının olmadığından emin olun, orta sıcaklığı nemi bunlar önemli faktörler bebek uykusunda 🌺
Rumeysaden Demetaslan atak canım benimde öyle oldu 1 hafta sonr atak ateşi varmış ateslendi normalde hep beşiğinde uyuyan bebeğim beni tutup uyumak istedi toplam 2 hafta sürdü çok zor Allah yardımcımız olsun
Demetaslan oglumubeklerken Doyup doymadıgından şüpheleniyorum acıktığı ıcın mı kalkıyor acaba emzırıyorum mamaya başlasam sadece geceleri szce
oglumubeklerken Demetaslan yani sutunuz varsa başlamayın tabi ki ama süpheleriniz varsa sutunuz konusunda denemekte fayda var. Mesela bi de mama verip uyutmayı deneyin baktınız daha uzun uyuyor o şekilde devam edersiniz. Bu konu da biraz hassas yani yanlış yönlendirmek istemem 😌
omerbebek Demetaslan bende yaşadım aynı şeyi hala yaşıyorum geçmıyor bir türlü. Bende acaba aç kalıyor o yüzden mi uyanıyor dıye şüphelendim. Kendı sütümü sağdım emzırdıkten sonra onu da içirdim ama gene de uyandı sorun açlık değil strese sokma kendını boşuna mamaya alıştırma kilo alımı normalse. Bana doktorumuz öyle söyledi kilo kaybı yok emzirmeyle devam edin dedi
Demetaslan oglumubeklerken bana yetmıyor gibi geldi onceden fışkırırdı smdi fışkırmıyor bıle gunduzlerıde 15dkk uyuyor uyanıyor
omerbebek Demetaslan bence bekleyın biraz daha aklınız takılacaksa sağlık ocağında kilo ölçümü yaptırın. Çünkü doktor bana biberonla süt bile versen kolayına gelir meme reddı yaşanabilir bu aylarda dedi
omerbebek Demetaslan 15 gün kadar önce bende aynı şeyleri düşündüm stres yaptım yaptıkça geri çekildi sanki sütüm. Doktorla konuşunca içim rahatladı daha iyi oldu. Birde ben solgar ın bira mayalı b12 sine başladım baya etkili süt konusunda tavsiye ederim. Ama atak dönemınde olabılır geçer üzülmeyın