Smyye0805 Bugün bende trioid oldupu için bebeğimede baktılar. Tsh değeri 7.38 çıkmış. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı aramızda doktora tekrar gidene kadsr buraya yazmak istedim. Bebeğim iöin çok endişeliyim. Daha 54 günlük
Balkupum2505 Smyye0805 oglumdada cikmisti bi süre takip ediliyor düzelmezse ilaca baslaniyo ama genelde geciciymis merâk etmeyin cok gecmis olsun
Zelihailhab Smyye0805 bizde de vardi bi sonra ki ay baktıdığımızda geçmişti . Geçici birşey geçmiş olsun .
Dolores Smyye0805 bizim de ilk tsh değerimiz yüksek çıkmıştı. Takip eden 10 günde iki kez daha bakıldı ve normale dönmüştü. Ama bizim ilk topuk kanında çıkmıştı. Sizin neden 54 gün merak ettim. Bir de arkadaşımın oğlu var onun da tsh ı yüksekti 5 yaşına geldi ilaç kullanıyor sürekli bir sorunu yok lütfen endişe etmeyin çaresiz bir şey değil
Vera1810 Smyye0805 Merhaba geçmiş olsun Eğer şu an bebeğiniz sarılık geçiriyorsa çok normal benim bebeğim de sarılık geçirdi sırada tiroidi 19′a fırladı sonra geri düştü sarılıkla beraber O da kayboldu gitti
Smyye0805 Dolores topuk kanında çıkmadı yani bize bişey söylemedler. Bende tirioid oldupu için bakılıyor. İlk ay 4.25 ti bugün 7.38 çıkmış. Oyüzden çok endişelendim