Elika00 MyDarlingSon mutfak ilee daha sonra salon temizliyorum banyoyu genelde uyumadan önce temizlerim sabah tertemiz
Rez MyDarlingSon önceden her yeri toplarım sonra toz alırım sonra robot çalışır ben de tuvalet banyo temizlerim öylee işte :))
Elika00 MyDarlingSon evet canım daha iyi oluyor hem ertesi gün yapacağım bir iş azalıyor hemde banyo hep temiz kalıyor akşam hep yaparım bazen tabi sabaha da yaparım ama genelde akşamdan hallederim
MyDarlingSon Rez anladım canım bende de robot var baya yardımcı oluyor ama sandalyeleri falsn kaldırmak beni sıkıyo 😁
Pikapikapikacuuu MyDarlingSon İlk olarak çamaşır atarım kahvaltıyı yapıyoruz ardınandan mutfağı topluyorum. Yeri gırgırlayıp yer beziyle siliyorum. Ocak silme dolapların kabasını alma rutin işler. Sonra evi zaten akşamdan hızlıca topladığım için genelde dağınık olmuyor. Dağınıklık varsa ilk onları hallediyorum. Sonra varsa ütü.Toz alma, Süpürme günüyse süpürüp silme. Tuvalet banyo günüyse onları yıkama şeklinde ilerliyorum. Zigon sehpaları günlük siliyorum masayı birde.
MyDarlingSon Elika00 yaaa banyon hep temiz kokar mı yani pis kokudan bahsetmiyorum. Bazı banyolar böyle deterjan kokuyo sanki onu nasil elde ederim😁
Elika00 MyDarlingSon 😂😂 hergün çamaşır suyu ile temizleyerek 😂 gündüz de ben misafir gelecekse mutlaka onlar gelmeden 10-15 dakika önce temizlerim her zaman çamaşır suyu koktuğunu söylerler 😂 bir de ebebekten bebek kokusu aldım artık bebek kokuyor banyom 😂😂
Elifatih25 MyDarlingSon Mutfak,tuvalt banyo, yatak odasi, cocuk odasi, otrma odasi. Sonra sil süpür toz al camlarin onunu al kirli cam varsa sil halilari kontrol et eymen birsey dökmüsmü onlari sil 😀 yemek yap yorgunluktan yiyeme falan