01ikizlerim04 Kızlar ikizlerimden biri çok feci öksürüğü ne yapmalıyım varmı öneriniz burun akıntımızda var yardımcı olurmusunuz
SukranUras 01ikizlerim04 Yasemnakca kızlar burun akıntısı için bilemiyırum ama oğlum 19 aylık ne zaman öksürük problemimiz olsa tereyağı pekmez yapıp veriyorum. Göğsünü yumuşatıyo. Öksürğrken ağlamıyo ağrıdan. Gece rahat yatıyo. Bi tatlı kaşığı kadar tereyağını eritip için bi yemek kaşığı pekmez koyup karıştırıp altını kapatıyırum. Ilıkken bi tatlı kaşığı bi sabah veriyorum bi de yatmadan önce 🌸 bebeğiniz küçükse daha az verin tabi
Asena 01ikizlerim04 bize doktor prospan verdi şurup tamamen bitkisel iyi geldi geçirdi öksürüğünü. Doktora götürün sizde
Asena 01ikizlerim04 birde burnunu sürekli izotanik suyla temizle burnu tıkalı olursa ciğerlere iner öksürük demişti
Deletedmom0340 Asena bizde ile yaramadı o şurup ya oğlum 23 gündür hasta ve şuruptan tiksindi ve ek gıda reddı yasıyoruz suan. Ne güzel sızde işe yaramıs
Yasemnakca Asena doktora görürdüm canım çok küçük bi şey veremem dedi dediğin gibi.burnunu temiz tut sürekli dedi ama geçmiyor öksürüğü
dphnln 01ikizlerim04 Biz de birkaç gündür o durumdayız. Hiç şurup vermedim öncelikle onu belirteyim. Tereyağı cezvede eritip üzerine biraz pekmez ekledim ılık halde oğluma içirdim. Biz faydasını gördük, her gün vermeye çalıştım öksürüğümüz azaldı. 🙏🏻
Miniginannesi 01ikizlerim04 10 aylik oglum ayni sekilde oksuruyo hastaneye goturdum ates dusurucu verip yolluyolae yani bu oksuruk nasil gecicek anlamis degilim arkadasim bitkisel bir ilac onerdi en son onu alip kullanicam
Miniginannesi 01ikizlerim04 10 aylik oglum ayni sekilde oksuruyo hastaneye goturdum ates dusurucu verip yolluyolae yani bu oksuruk nasil gecicek anlamis degilim arkadasim bitkisel bir ilac onerdi en son onu alip kullanicam