Meraklimama Salonu dupuruyordum abi kardeş (21be,10 ) aylıklar mutfakta çöpü dokmusler oturdum ağlıyorum burası nasıl temizlenicek . Kuskus la çay copude vardı içinde 😭😭😭😭😭😭😭🫣
Balkizlarim Meraklimama geçmiş olsun Allah kolaylık versin bir şekilde temizlenecek artık olan olmuş 🤷🌼
35lavanta Meraklimama ah geçmiş olsun 🥹 hemen bir fıça bir faraşla toplayın geriisnide ıslak mendil havlu kağıtla alın sonrs süpürür silersiniz
CizerBirAnne Meraklimama hadi 21 aylığı anladım da 10 aylık nasıl becermiş bu işi 🙈 Allah kolaylık versin. Evde eldiven varsa geçirin elinize öyle girişin, çöp sonuçta.
Meraklimama CizerBirAnne tutunarak dolaplara,koltuklara geziyor bayagdir uğraşıyordu bir anlık boşluğu fırsat bilmiş 🫣
tatlibiranneo Meraklimama bir maske takın eldiven takın başlayın kaldıkça daha kötü olur çok üzüldüm ağlamayın lütfen daha küçükler bilmiyorlar büyüyünce biraz rahat edersiniz inşallah
Tweetyy Meraklimama ya üzgünüm buna güldüm😂😂🙈🙈 bizimde banyoda kedi kumu var normalde oğlum uyanıkken kapıyı kapatırım ben evde misafir vardı açık birakmis. Benimkinden ses yok banyoya bı baktımmmm elinde bir parça kedi b*kuuuu tam ağzına atmak uzereeee ve olay yerine ışınlanip ağzının kenarından aldım ama değdi shshsua kuskuslu çay yine iyi. Temizlenir canım takma oluyor böyle şeyler
Rez Meraklimama Allah Allah :)) sakinleştikten sonra güzelce dip köşe temizleyin kolaylıklar dilerim :/