muratnannsi Kizlar bebgm bizimle uyuyor ortamzda cogu zaman kafa kismi cok terlemis oluyor. Troid falan olabilir mi byrda okumuştum oyle yazmışlar.eger oyle bir ihtimal varsa doktora gidecgm ama normalse cok salgın var doktoru bir sure erteleme tarsftarym
Benimdunyamm muratnannsi aranizda sıcaktan terliyordur bebeğinizi neden aranızda yatıyor Allah korusun ezersiniz falan battaniye tamamen ağzını falan kapatır uyku haliyle
Aylin_07 muratnannsi aynısı oğlumda var emerken terliyor bazen anakucagindq kafası terliyor hep vücutta birsey yok ben d vitamini eksikliğinden biliyirum çünkü geçen ay baktirdik düşük çıktı troidlerine bakıldı normal sknt yok tabi bunları terledi diye yaptırmadık 6 aylık detaylı kan testi istedi doktorumuz öyle çıktı bu ayın 25 inde kontrole gidicez bir sorucam ama troidlerden değil olsa bizimkinde çıkardı 4 aylıktan beri terliyor gerçi bir ara doktorumuz 4 aydan sonra ter bezleri gelişiyor o zaman başlar demişti terlemeye qma bilmiyorum annelik işte merak ediyoruz takıyoruz kafaya
byzberen muratnannsi D vitamini eksikliğinden oluyor kullanmıyorsanız başlayın ne demek istediğimi anlayacaksınız
muratnannsi Üstünü cok ortmuyorum ama genelde yanimzda uyuduğun da oluyor besikte terleme durumu daha az samki
muratnannsi Benimdunyamm asla besikte uyumuyor canm naparsam yapim uyutamadm ondan uzak yatiyoruz yastk kullanmıyoruz o daha yukarıda uyuyor biz ondan daha aşağıda uyuyorz .bizim içinde cok zor oluyor uyku kalitem cok dustu ara ara besinini koyuyorum dalınca. Bu arada 9 aylik
Benimdunyamm muratnannsi bence alıştır çok zorlanırsın hem sen hem bebek çünkü 3 4 gün ağlar ama mexbur alışacak özellikle gündüz uykularını orada yaptırmaya çalış
Ebruefnan muratnannsi benimde 9 aylık bebeğim baş sürekli terliyor d vitamini i düzenli verin diyorlar sırtı da çok sıcak olmasada yine terliyor sürekli
muratnannsi Benimdunyamm gunduz hep besine koyuyorum 10 dk dan fazla uyumuyor cok denedik ama yok yani yanında yatınca deliksiz 2 saat uyuyor Mesela hep besingindeydi 1 saat içinde 10 kere uyandığını bilirim .yine bazen gece derin dalınca besige koyuyoruz ama o bile max yarm saat duruyor
Benimdunyamm muratnannsi alışır sen dene benim kizimfa gündüzleri hep 10 dk uyuyor bennhic yanıma yatırmam benimkide yanıma yatsam 2 saat uyur gündüz uyimuyor akşam 9 iyku saatimiz alıştı artık uyuyor
muratnannsi Aylin_07 ayn oyle bide kucuk ildeyim doktor da cok yok salgın desen alms basini gidiyor korkuyorm doktora bile gitmeye
Mevooss Benim kizimda 1 aydan snra sadece basi terlemeye basladi mama icerken ve uyurken terliyo suan 7 aylik kanlarinda vs bisey cikmadi
muratnannsi Mevooss kaçıncı ayda tahlil yaptırdınız bizden doktorumz hic istemedi .7 aylliken gittimzde
muratnannsi Ebruefnan veriyorum aslnda nadir atlarm ama cozemdm saclar8 da var acaba sac mi terletiyo