Kızım 1 yaş 1 aylık 2 haftadır falan deliriyorum asla yemek yemiyor sadece emmek istiyo ama sütüm de yeterince olmadığından onu doyurmadığı için sürekli uyanıp duruyo normalde de bok gibi bi uyku düzeni vardı iyice şaştı saat 2 gibi uyudu gece 1 saattir uyandı tamamen uyansa kalkarım ama uyandi kafasını kasıyor sallıyorum uyumuyo kafasını kaşıyo saçlarını cekiyo zaten bi uykusu gelince kafasını oraya buraya vurma hareketi var ki beni hepten delirtiyo en son kaldırdım bari çorba içireyim dedim kendini yırtıyo çorbayı ağzına sokana kadar her yer corba oluyo ağlaya zirlaya ağzına zorla akıtıyorum artık delirdim en son kolunu sıkmışım annemlerde kaliyoduk annem geldi ben alayım dedi ağlayarak anneme gitti kendimi öyle kötü hissediyorum ki gerçekten bıktım gece emzirmesini keseyim uykusunu düzene sokayım diyorum sürekli bişey çıkıyo ve ben cesaret edemiyorum geçen gün sabaha kadar aralıksız ağlama krizlerine girdi öyle yorulmusuz ki eşimle yatağa almışız herhalde en son hatırlamıyorum ve uyandığımda yerdeydi (yuruyemiyo) yataktan düşmüş artık gerçekten yoruldum kafam yerinde değil diş mi çıkartıyo onun belirtilerini de tam anlamıyorum ilk anneliğim daha önceki dislerinj anlamamıştım pek ama azı diş zor olur diyorlardı zorluktan kasıt bu muydu bilmiyorum ama gerçekten deliricem artık zaten sabirlj bi insan olmamak beni yoruyodu anne olunca bide buna vicdan azabı eklendi offffffff offf