Ygzpri Güzel bebeğim sekiz aylık iki gündür emmek istemiyor iki kere anca emdi dilinin üstü pamukçuk olmuş Tedavi yöntemi ney Hangi ilacı kullandınız internette antibiyotik kullanması gerektiği yazıyor acaba diyorum boğazı da mı şiş ondan mı emiyor başına gelen var mı
hlmeoztrk Ygzpri bir çay bardağı suya bir çay kaşığı karbonat karıştır günde 4 kez ağız bakımı yap dilini sil bu karışımla bi de bu ilaç fungostatin ağzını sileceksin biz de geçen ay geçirdik 7 aylıkken bunlarla hemen geçti
Kaderr_r Pamukçuk için bir çay bardağı suya bir çay kaşığı karbonat atın.o suyla temiz bi bezle silin bebeğin ağzını çok bastırmadan
Asel-in_Annesi Evet emme reddi yaşarsınız, ben karbonat ile geçirdim oyun gibi geliyor filan dedim gazlı bezi karbonatlı suya batırdım ve onunla dilini damağını sildim geçiyor yani
Ygzpri hlmeoztrk beslenmeyi etliliyormuydu zde 2-3 haftadır vardı dedim süt lekesi filandır ama hiç böyle olmadı azı acık uyuyor salyası cok artı
Ygzpri hlmeoztrk fotoğrafı varmıydı acaba dilin sağlıkocağının doktoru sivilce gibi pamukcık gibi değil dedi
hlmeoztrk Ygzpri yok malesef de beyazdı dilinin ortası tamamen onlar daha iyi bilirler tabi inşallah olmasın çok ağlıyorlar