nazli_1909 Hamilelikte de ne çektin bu dişlerden şimdi yine iltihaplandı ve ağrıyor artık mecbur gideceğim çektirmeye ama parol hariç başka jangi ağrı kesicikerden içebilirim çok kötüyüm bu saatte bile ayaktayım parol hiç fayda etmiyor
Zumra_Fatma nazli_1909 siyah zeytin koyabilirsiniz dişinize benim de 20lik dişim 1 haftadir ki agriyor doktora gitmek istiyorum ama emziriyorum nasil olacak bilmiyorum
Aminecrininannesi nazli_1909 ben de çok çektim 2 3 gün hiç uyuyamadığımı biliyorum benim sadece soğuk su fayda ediyordu ağrı kesici karanfil falan hiç fayda vermedi en son doktora gittim bebeğim 2 aylıkken sütümü sağdım bir gün öncesinden 6 saat boyunca da emzirmedim sağdığım sütlerden verdim diş ağrısı çok kötü oluyor çok geçmiş olsun tez zamanda doktor kontrolüne gidin bari yoksa pek geçmiyor
nazli_1909 Zumra_Fatma ya onu hiç bilmiyorum deneyeceğim zaten yapmadığım şey kalmadı bende bilmiyorum ama galiba 6 saat emzirilmiyormuş
nazli_1909 Aminecrininannesi evet ne yaptıysam fayda etmiyor kolonya bile pamukla basıyorum o şekilde biraz uyuiuyor gibi anca öyle ama p da çok kötü tadı yapılmıyor yoksa başka bişey fayda etmedi 6 saat mi emzirilmiyor bende sağayım ona göre çünkü mama içmiyor
Aminecrininannesi nazli_1909 ilk önce doktora gidin büyük ihtimalle dişiniz iltihaplanmistir antibiyotik verirler o bitince gel tedavi yapalım derler bazı doktirlar 4 saat bekle diyor bazıları 6 saat ben 6 saat bekledim arada 1 kere sütümü sağıp döktüm sonra emzirdim bebeğiniz kaç aylık
Zumra_Fatma nazli_1909 evet malesef ki 6 saat emzirilmiyor benim dişim aha oldu 1 hafta hâlâ gecmedi doktora gitsem e kizimi emziriyorum nasil olacak bilmiyorum anali kızlı diş cikartiyoruz😂😂siz zeytini denediniz mi?
nazli_1909 Aminecrininannesi evet iltihaplı şuan 🥺 bugün gidicxem bende sorayım ne dicek bebişim 4.5aylık
Aminecrininannesi nazli_1909 o zaman bugün sağmanıza gerek yok antibiyotik bitince tedavi ediyorlar bittikden sonra sağarsınız ama doktora emzirdiginizi söyleyin ona göre ilaç veriyorlar
nazli_1909 Zumra_Fatma ben zeytini denemeye kalmadan şişti 😁 gittim doktora antibiyotik verdi onu kullanıyorum bitince çekilecek mecbur bu xamana kadar hep erteledim ama artık kurtulmak istiyorum birde süt saklama poşeti aldım eczaneden sütümü sağıp o 6 saat içinde o şekilde beslenmesi yapacağım 🥰
nazli_1909 Zumra_Fatma evet ilk zamanlar sürüm fazlalaşmadan biraz mama verdiğim oldu lansinohun yavaş akış biberonunu almıştım anne memesine yakın bir başlığı varmış ondan meme reddi yapmadı hiç alışmadı yine öyle olur diye düşünüyorum