Bbsozlm Kızlar merhaba 2 ay önce sezaryen doğum yaptım 40ım çıktıktan 2 hafta sonra regl oldum 1 hafta sürdü bitti 1 hafta sonra tekrar kanamam gelmeye başladı cezarette doğum kontrol hapı kullanıyorum onun yan etkisimi acaba yoksa doğum sonrası normalmi bilgisi olan varmı
esmanur06 Bbsozlm 3 ay önce doğum yaptım bende hapı kullanıyorum canım 40 tan sonra adet oldum şimdide görüyorum hapı kullandığım halde
Elvan125 Bbsozlm iki buçuk ay oldu doğum yapali lohusayken de fazla kanamam olmadı bir hafta yada maksimum 10 gündü ondan sonra adet görmedim henüz 😒
Fadimenur0468 Bbsozlm dogum kontrol hapimi kullaniyorsun peki bebeginizi emziriyormusunuz cok zararli bebeginiz icin.
Almina4497 Bbsozlm dogum sonrası düzensiz olabilir demişti doktorum kimi 6ayda kimi 1yılda regl olur demişti
[silindi] Benimde ıkı ay gectı HenuZ olmadım benimki normal mi acaba bir ay daha olmazsa doktora gdıcem bende
Bbsozlm [silindi] olmayanını çok duydum canım 2 arkadaşım biri 1 yıl oldu biri 6 ay hala olmadılar ama yine git içini rahatlat insan kendini huzursuz hissediyor
Bbsozlm Fadimenur0468 evet kullanıyorum emzirirken kullanılan sadece 1 tane hap var diye biliyorum doktor kontrolünde kullanıyorum zaten sıkıntı olduğunu düşünmüyorum
Gulfem_1605 Fadimenur0468 emziren anneler icin sadece gestagen hormonu iceren korunma hapi var canim bunu ama araliksiz yutuyorsun diğeri gibi degil. Dogumdan 6 hafta sonra hap kullanmaya basladim ve hic regl olmadim.
Gulfem_1605 Fadimenur0468 emziren anneler icin sadece gestagen hormonu iceren korunma hapi var canim bunu ama araliksiz yutuyorsun diğeri gibi degil. Dogumdan 6 hafta sonra hap kullanmaya basladim ve hic regl olmadim.
Fadimenur0468 Bbsozlm yani doktor kullanmanda sıkıntı olmadigini mi soyledi eğer oyleyse bende bilgilenmis oldum ben zararlı diye biliyorum bebek icin.
Gunes05 Bende doğum yapalı 3 ay olacak bende henuz olmadım belirtileri var bana cok sıkıntı yapıyor. Doktora gitmelimiyim?
Gg5subat Doğumdan sonra emziriyorsanız olmamaniz normal süt üretme hormonu salgılandigi zaman regl görülmüyor ben 5. Ayda ilk regl.i oldum sonra da iki ayda bir oldum şimdi 1.5 aya düştü 8 aylık bebeğim böyle böyle düzene girecek emzirme azaldıkça doktorluk bı durum yok yaşını geçen bı regl olmama olmazsa tabi siz bilirsiniz iciniz rahat etmiyorsa gidebilirsiniz
Gg5subat Doğumdan sonra emziriyorsanız olmamaniz normal süt üretme hormonu salgılandigi zaman regl görülmüyor ben 5. Ayda ilk regl.i oldum sonra da iki ayda bir oldum şimdi 1.5 aya düştü 8 aylık bebeğim böyle böyle düzene girecek emzirme azaldıkça doktorluk bı durum yok yaşını geçen bı regl olmama olmazsa tabi siz bilirsiniz iciniz rahat etmiyorsa gidebilirsiniz