Yamaninannesiiiiii Kızlar hamilelikte başladı koltuk altı vajinal bölge kararması doğum yaptım 20 gün oldu nasıl geçer yaa gördükçe sinirimi bozuyor 🥹🥹🥹🥹Uyguladığınız bir yöntem vs var mı
Masal05 Yamaninannesiiiiii bendede aşırı olmustu beneğim 4 aylık yavaş yavaş açılıyor sabret geçecek illaki
Laydaren Yamaninannesiiiiii hormonlardan dolayı. Hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Kendiliğinden geçecek hiç canınızı sıkmayın
tugbac Yamaninannesiiiiii benim göbeğim kararmıştı, o karartı zamanla deriye dönüştü ve ovaladıkça döküldü tamamen kayboldu.
Elifmevahm Zamanla kendi kendine geçiyor ama dHa erken kac ay sonra geçmişti hormanal olunca hamileikte artti gunden gune sonra da dogumdan sonra ay aya azaldi
Oglunasikbiranne08 Yamaninannesiiiiii malesef benim ki geçmedi 3 yaşına girdi oğlum hala aynı. 4 ay önce yeni doğum yaptm yine aynı 😞
Yamaninannesiiiiii Ysnm1 Kuzum tenimle aynı renkte değildi tabi ki sonuçta sürekli kapalı havalanmayan bir bölge ağda jilet vs illa ki kararma vardı ama hamilelikte aşırı oldu🥹Önceden gözüme batmayacak kadardı.Senin çok mu?
Yamaninannesiiiiii Ysnm1 ya çok rahatsızlık veriyor bana ağda yapıyorum diyelim temiz durmuyor kara olduğu için değişik geliyo
Yamaninannesiiiiii Ysnm1 evet benimde üstte yok alt tarafta var.İnşallah düzelir lazerin rengi açtığını duymuştum
Miracinannesi52 Yamaninannesiiiiii ben 20 seansa yakın genital bölgeye lazere gittim ama lazerin kararmaya bir etkisi yok aynı kalıyor geçmiyor