Girlpower küçük oğlum şu an 20. Ayın içinde.26 Mayıs dogumlu..ben de inşallah yazın halletmeye dusunuyorum bu durumu..halletmemiz lazım yani bir sene daha bez düşünemiyorum..kışın bu iş zor oluyor açıkçası..çalışma durumunuzu bilemiyorum ama kendim için diyeyim..öğretmenim şu an izindeyim 2. Dönem artık baslayacagim..o yüzden gün içinde onun takibini yapamayacagim için ve hava soğuk olduğu için..ilk zamanlar kaçırıyorlar..uykuda falan ..uyanamam görmem ıslak ve soğuk bir şekilde yatmasin diye inşallah yaza😃
Büyük oğlum şu an 10 yaşında .ondan deneyimledigim ve aklımda kalanları paylasayim..
**Bir kere bezi bırakıyorum dediğiniz anda gerçekten bırakmalısınız..yani gündüz bağlamayayim gece baglaysyim düşüncesine girmeyin .hayatınızdan tamamen çıkarın..ona da bu durumu güzelce anlatın..tabiki bunu yapıp memnun olan da var ama bu çocukta kafa karışıklığı yapan birsey
** Hiç lazimliga girmeyin hiç kullanmadım klozet adaptörü alın..bu senin için falan deyip onu da güzelce anlatın.. onu temizlemeyi hiccc istemediğim için hiç aklımdan geçirmedim bile🤭
**Eğer klozete mesafeliyse klozet adaptörü olup basamaklı olanlar var .yani klozete dayanıyordu sanırım..üstü adaptör..ben normal en sade haliyle adaptor alıp kullanmıştım ama sizin için fikir olabilir
**Gün içinde ve gece sık sık arayı acmadan sormalisiniz .oyuna dalabiliyorlar..
** Bir hafta on günü bulmaz sonlandirisiniz..çok uzun sürmedi bizde..inşallah sizin de kolay geçer bu süreç
** İlk zaman geceleri ben uykumda yenik düştüm .uyanamadim..o da bir kaç gece herşeyi islattmis..sabah hepsi makineye..böyle böyle geçti..sonrasında maşallah diyemem hiç gece kaçırmasi olmadı ..gece kalkmadı bile çiş diye
**yalnizzzz kaka mevzusu biz de biraz sıkıntıliydi .bunu geneli yaşıyor .onun vücudundan çıkıyor olması,buna şahit olmasi yapmak istemelerine sebep oluyor.. tutuyorlar..bizimki sanırım bir hafta gibi uzun bir süre yapmamıştı..10 güne kadsr normaldi diye hatırlıyorum tabi siz araştırırsanız bu durumu. Sonrasında mecbur yaptı ama çığlık çığlığa..sonra o da geçti
Annelerin korkulu rüyalarından biri tuvalet eğitimi.. kolaylıklar diliyorum size ve herkese ve yazın kendime😂😂