MomofAren Artık uykusuzluktan direncim o kadar düştü ki hasta oldum. Gündüz uykuları planlı ve gayet iyi ama gece bişey oluyor uyanıyor emmek istiyor ya da kalkıp oturuyor koca adam gibi. Aylardır bu haldeyiz var mı bizim gibi olan bir çözüm bulan🥲😥
Yeicyat MomofAren 6 bucuk ayligiz ayni sizinki gibi bizimkide:( sizinkk kadar olana kadar bole giderse bnde deliririm herladr:(
Cocolingo MomofAren 6. Aydan sonra hep böyleyiz gece 8-10 kez uyanır ağlayarak, ard arda diş çıkartıyor şuan 3 diş aynı anda geliyor gece uyandığında hep çenesini tutuyor, sizinkide sişten olabilirmi
Birsenbirbenbirdebebek MomofAren bizimki beni son günlerde o kadar deli etti ki bu konuda Şu an fosur fosur uyuyor ama şimdi de ben uyuyamıyorum 😂😂😂
Asel35ahsen MomofAren bizde de durum aynı hatta gündüz düzeni de yok denecek seviyede. 6 aylıkken diş çıkarmaya başladı ondan beri bitmedi diş huysuzluğu üstüne hastalık vs derken tamamen haram oldu uykular. Benim kızım uyurken sessizliği istiyo maksimum düzeyde buna dikkat ediyorum onun dışında bir çözüm bulamadım
MomofAren Yeicyat Bizimki 5. Ay başladı inanın 5 aydır kesintisiz 3 saat uyuduğumu bilmem. Umarım sizinki öyle olmaz🙏🏻
MomofAren Sumeyyebaglan Emerek uyuyor bazen de ayakta sallayarak. Emzirmeyi çok övdüler ama annenin konforunu tamamen bitirdiğini kimse söylemedi😥
MomofAren Cocolingo Alt iki dişi çıktı son 2 haftada ama hep böyleydi son 3-4 aydır. Son dönemin bebekleri uyumuyor cidden
MomofAren Birsenbirbenbirdebebek Benimki de uyuyor şu an babası da horul horul ve ben sinirden kalktım oturdum😂
Yeicyat MomofAren bi yerde gunduz cok sık emen bebekler alışkanlık ediniomus gecede o yuzden uyaniomus die okumuştum. ee gündüzleri de ayri olay gerçi:) bnmki hasta bikaç gündür sadece ayakta dolanio sallayarak uyuyor bide smdi napcam bunuda alışkanlık edinirse bitttim.
Sumeyyebaglan MomofAren bende bu bataklığa düştüm şuan 27 aylık yinede uyanıyo emmek için bol bol sabır diyelim😂
Birsenbirbenbirdebebek MomofAren tam daldım eşim rüya gördü rüyasında bağırdı beni uyandırdı Peşine kızda uyandı Uyku zehir oldu 1saat boyuna pışpışpış yapıyoruz yeniden 😀 inş sabah olmadan uyucaz
MomofAren Sumeyyebaglan Aman yarabbim 27 ay🤩 maşallah size Allah güç kuvvet versin. İnşallah bana da versin daha çok yolum varmış gibi hissettim siz yazınca😂
Sumeyyebaglan MomofAren 1 yaşından sonra gece emzirmesini azaltıp kesmemizin doğru olacağını söylüyo çoğu doktor bence araştırın hem bebeğiniz hemde kendiniz için. Ben yapamadım belki size bi yol olur🙋🏻♀️🧡
MomofAren Sumeyyebaglan Ben de yapmayı düşünüyorum gerçekten böyle gitmez bu iş🤷🏻♀️ çok teşekkürler inşallah bebişiniz uykuyla bol iştahla sağlıkla büyür🥹❤️
iclalhp MomofAren MomofAren Benim bebegimde 9 ay 13 günlük yaklaşık 2 haftadır gündüz uykuları çok iyi 2-3 saat arayla uyuyor gün icinde toplam 2 kere aksam uykularını normalde 7-8 gibi yaptırırdım suan o saatleri 3. uyku gibi yaptı 1-1.5 saat uyuyup uyanıyor sonra da gece 2 ye kadar oturuyor