Deryaaaaaaaq1 Bebeğim 4 aylıkken 67 cm di şuan 6 aylık sağlık ocağında kontrolü vardı 68 cm çıktı 2 ayda 1 cm uzamış normal mi
Deletedmom_71 Deryaaaaaaaq1 normal canim kiloya gitmiştir her ay illa boy uzamaz bazen boya bazen kiloya gider 🥰
Melekbas Deryaaaaaaaq1 bazen duruyormus bizimde iki ay bir cm uzamisti sonra birden uzadi kiloda 5. Aydan sonra 1 kilo beklemeyin yavasliyor yavaslamasida iyi oluyor yasina geldiginde obez riski oluyor gayet iyi bebisiniz😊
gulceninannesiii Deryaaaaaaaq1 2 ölçüyü de aynı yerde mi yaptırdınız, yani ikisini de sağlık ocağında mı mesela
Deletedmom_71 Deryaaaaaaaq1 artik eskisi gibi kilo alımı olmaz kuzum dogum kilosuna göre iyiyse sorun yok🥰
glsh3580 Deryaaaaaaaq1 oğlum 13 aylik 9 buçuk kilo bebeginz kiloya gitmis dikkt edin ama çok kiloda iyi deil
gokalp06 Deryaaaaaaaq1 canım bebekler küçük oldukları için hareket edebiliyorlar ölçüm esnasında hemşireler de geliştirmek istemiyor o yüzden de yanlış eksik ya da fazla çıkabiliyor sonuçlar çok takılmayı bence. Ben sağlık ocağımda ölçtürdükten sonra evde kendim ölçüyordum bide
Ebrushkaa gokalp06 aynen Kabataslak hemen olcuyolar bir kilo tartiyolar kıyafetlerle cikartayim sadece zibinla kalsın diyorum gerek yok diyolar ksc çıkıyorsa 100 200 gr dusuyolar kiyafetleri banada hiç doğru gelmiyor acikcasi
gokalp06 Ebrushkaa kesinlikle o yüzden takılmayın siz ölçün evde büyüdükçe daha net anlaşılıyor zaten
Ebrushkaa Deryaaaaaaaq1 çocuk dr daha iyi bu konuda zibin kalsın diyor sadece bana daha doğru geliyor