Ikranurhtc Kızım 23 aylık iki gündür ateşi var Bi düşüyor bi yükseliyor ama gebelikte olarak yüksek sürekli 38 39 da suruplar fayda etmiyor evde ne yapabilirim doktora gittik ama verdiği ilaç etki etmiyor sanırım yatın yine gidicez sirkeli su fln ise yariyirmu
BihterZiyagil_ Ikranurhtc sirkeli su kullanmayın yanlış. Calpol dolven dönüşümlü kullanın soğuk kompres yapın geçmiş olsun
Poncikkkk Ikranurhtc enfeksiyon var büyük ihtimalle antibiyotik kullnlması gerekir doktora tekrardan git bmce
Eliz13 Ikranurhtc çok geçmiş olsun meyve muhallebi yapıp içerisine 1 diş sarımsağı küçük doğrayıp yedirin günde 2 defa hemen toparlar
Ikranurhtc BihterZiyagil_ kullanıyorum surup ama etmiyor iki gündür böyle sürekli uyku halinde halsiz kizim
BihterZiyagil_ Ikranurhtc dinlenmeden iyilesmez cnm. Bol bol çorba içsin iştah varsa. Gece ateş daha çok çıkar takipte kalın. Çocuk doktoruna mı gittiniz
Ikranurhtc BihterZiyagil_ eve gece daha çok çıkıyor babasıyla dönüşümlü duruyoruz üniversiteye gittik çocuk bölümü evet
Ikranurhtc BihterZiyagil_ calpol kullaniyorduk dün doktor dolven verdi onu kullanıyoruz ama fayda etmiyor gibi calpol mu kullansam acaba o daha mı iyi
Poncikkkk Ikranurhtc eğer imkanın varsa şimdi götür ihmal etme başka doktora görsün bakalım 38 ve üstü çoğu zaman enfeksiyon boğaz oüst solunum idrar yolu enfeksiyonları olabilir
Birdunyabircennetannesi Sirkeli su kesinlikle yanlış yapmayın. Eklem yerlerine ılık bez koyabilirsiniz
Ikranurhtc Birdunyabircennetannesi sadece yüzünü sürekli ilk su ile elime biraz alıp yıkar gibi yapabiliyorum
Ikranurhtc Poncikkkk hastanelerde gece doktor bulmak izdirap resmen devlet tamamen rezil ozellerde nobetci bulamıyorum oyuzden gündüz götürmek istemiştim ama devam ederse yinede devlete götüreceğim
Poncikkkk Ikranurhtc acilde zaten ağrı kesici yazıp vurup gönderiler bişey yapmazlar gündüz doktora alırsanız muayene tam yapılır şimdi salgın var diye özelde devlette tıklım tıklım
Birdunyabircennetannesi Ikranurhtc Ilık bez dedigim gibi sürekli eklem yerlerine koyun evet biraz ağlar koyarken ama düşürür
Ikranurhtc Poncikkkk aynen öyle oyuzden yarını bekleyeyim diyorum bende gece zor geçecek ama sabır bakalim