Deletedmom_75 Kizlar ben simdiye kadar hic market tereyagi kullanmadim kullandığınız memnun kaldığınız bi marka var mi. Geçen bimden aldim kendi markasi sanirim hoşuma gitmedi.
reyhantugra Deletedmom_75 a101 de karlıdağ diye bi marka var güzel tadı biz sevdik şimdide torkunun tereyağını aldım o da güzel
Deletedmom_68 Deletedmom_75 ben geçen yms tereyağı aldım böyle güzel bir tereyağı kokusu uzun zamandır olmamıştı evimde ama yerel fabrikadan sanırım her yerde var mı bilmiyorum yerel marketten aldım
Deletedmom_75 Fatma22 Biz zaten kendimiz yapıyorduk hayvanciyizda yapilana kadar marketten almak zorundayim 🙂
Eylul20201 Zaten hepsi süt kremasından yapılıyor gerçek degil neyde indirim varsa onu alıyorum ama favorim sevdiğim gündoğdu.
Deletedmom_75 Eylul20201 Maalesef ben artik ev yapimina alismisim kokusu bile.rahatsiz etti cok sukur kaynim yapmis ama olmadigi zaman mecbur alicaz uzmanlarda tanimadiginiz yerden almayin diyoe ev yapimini mecbur markete talim edicez bir zaman sonra bizde
3erkeklihayat A101 deki Karlıdağ tuzlu tereyağ..sevenler için güzel .tuzlu olduğunu bilin diye yazdim