Fgday Kızlar bı bebeğimizin kulaklari birazcık kepçe annesine kepçe kulak bandı önermişler aranızda kullanan var mı ya da nasıl cözdünüz ? Bebek 7 aylik erkek bu arada
Haticerdogan Fgday ay bizimkide hemde baya kepçe ama dokunmuyorum. Çünkü benimde küçükken böyleymiş ama şuan dümdüz
bebegim86 Haticerdogan valla bence birseyler deneyin çünkü benim kulaklarım hafif kepce ve cok sinir bozucu belki duzelmezse keske dersiniz
Haticerdogan bebegim86 valla bandana taktım çıkardı sürekli. Ama benimkide baya öyleymiş fotolardanda görüyoeum. Ama şimdi bişeyim yok
Kubrasolmmaz Fgday sürekli takmadım canı yanmıyordu ama yinede rahat edememiştim 2 -3 ay takınca şekil almıştı gülenler vardı niye böyle yaptın vs diye şuan çok düzgün oldu kulakları
Yesilim23 Kubrasolmmaz nasıl yanii banada söylermsnz bebeğim sürekli kulağının üstüne yatıyo ne kadar dikkat etsekte oynarken emzirirken hep kıvrılıyor bebeginiz kaç aylıktı düzeldi
Kubrasolmmaz Yesilim23 hatırlamıyorum ama büyüktü kimse düzelmez dedi düzeldi yara bandı yapıştırdım kıvrılan tarafa kıvrılmadı