Ikraaryaninannesi Önerdiğiniz mat ruj Makara Eyelenir Göz kalemi varmı gratis ürünlerinden memnun kaldiklariniz
Ayaniz Ikraaryaninannesi maskara maybelline lash sensational (pembe bi şişe) Eyeliner golden rose Göz kalemi maybelline (sarı siyah) Ruj kullanmadıgm icin bilmiyorum ama pastel kaliteli
Ikraaryaninannesi [silindi] aynen valla uzun zamandır tek birşey değmedi yüzüme 😂 psikoloji darmadağın toparlanma zamani😂
Uzaymekiii Loeal unlimited maskara Beaulis göz kalemi Maybelline jel eyeliner ya da loreal kalem eyeliner Rimmel london mat ruj
[silindi] Ikraaryaninannesi sor bana tuvalette gidiyormusun😂😂kuacgimda kizimla biseyler yapmaya çalışıyoruz
[silindi] Ikraaryaninannesi sor bana tuvalette gidiyormusun😂😂kuacgimda kizimla biseyler yapmaya çalışıyoruz
Ozge_AyazEfee Ikraaryaninannesi öyle güzel indirim var ki bir sürü şey almak istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum 😂😂😂 azcık makyaj özürlüyüm de 🙈🤦🏻♀️
Ozge_AyazEfee Ikraaryaninannesi öyle güzel indirim var ki bir sürü şey almak istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum 😂😂😂 azcık makyaj özürlüyüm de 🙈🤦🏻♀️
Bebeminnie Ikraaryaninannesi beaulis göz kalemi ve mat ruju mükemmell, fiyatı da cok uygun Kalem 5-6 lira sanırm ruj da en fazla 20dir tam hatırlayamıyorm. O kadar pahalı rujlarö var mac, the balm fln hiç birini kullanmıyorm beaulisten sonra