Bediaa Kızlar 2 buçuk aylık bebeğim var sadece mamayla besleniyor kaç saatte bir kaç CC vermem gerekiyor
karelmomyy Bediaa benim bebeğim 2 ay 20 günlük. Mamanın üzerinde 120 cc içmesi gerektiği yazıyor ama üzgünüm okadarını bitiremiyor.. 90 içiyo oda 2 saat 45 dk da falan 90 cc içmesine tekabül ediyor… Sizin bebeğiniz nasıl kaç cc içiyor şuan
Bediaa 2 saatte bir 60 zorlayarak veriyorum bebeğim hastlalandı iştahını toparlayamadım daha acaba doğru olan hangisi kaç saatte ne kadar vermemiz gerekiyor
karelmomyy Bediaa 3. Ayın içinde binde meme reddi oluyor. Mama yiyen çocuklardada illaki mamayı ymeme gibi dudumlarla kvrşılaşılabilir bence onda göz önünde bulundurabilirsin. Benimkininde iştahında azalma var çünkü
karelmomyy Bediaa ben hipp organik combiotic kullanıyorum. Bazende sma optipro çünkü bulamayabiliyorm. Sma da 5 biberon 150 cc yazıyor. O kadar çok cc yi bi anda içemiyor doğrusu.
Bediaa karelmomyy kızım bronşiolit oldu 8 gün hastanede yattık çıktık ama hala hırıltı burun tıkanıklığı arada ateşi oluyor iştahı yeni toparlanıyor bunada şükürler olsun yinede
Bediaa Sma optıpro kullanıyorum doğumdan beri hiç değişmedim ilk başlarda kabızlık yaptı ara ara yarım çay kaşığı zeytinyağı verdim çok şükür o sorun kalktı yarayan bir mama bence
karelmomyy Bediaa bende ara ara kullanıyorm probiyotik le desteklediğim için kabzlk yaşamadım artık hep sma kullancam inşallah benim bebeğimede yarar
karelmomyy Leman98776 öylemi iyi o zaman ne bileyim bende yeni anne oldum diyorum acaba iştahsız bir bebekmi gelişimi iyi olmazsa. Bu ay kilo alımı az oluyor cünkü
Leman98776 karelmomyy benimkisinde az bazen 6-7 saatte içiyor geçen 10 saatte içiyor diş dönemi Mi bilmiyorum çok zor😔
Bediaa Dün geceden beri toplam 30 ml içti desem biberonu götürdüpğm gibi ağlıyor emmiyor yada ağzında bekletiyor çok uzun süre aç kaldı bişey olmaz inşallah 🥺