Deletedmom302 Molfix 2 numara kullanıyorduk ama kaka yaptikca sürekli sırtına çıkıyordu, biz de gene molfixin 3 numarasına geçelim dedik aynı sorunu hala yaşıyoruz , kakası sürekli sırtına çıkıyor halbuki gevşek de baglamiyorum, başka bir bez öneriniz var mı kizlar zibinlari üstleri başları hep kaka oldu cikmiyor da üstelik sarı sarı duruyor
Mavisever Deletedmom302 sleepy kesinlikle öneririm bende 2 numara kullanıyorum ama şuan ishal gibi kaka yaptıkları için genelde öyle oluyo bezle alakası yok bence. Birden yaptıkları işin bez çekmiyor primada kullandım aynıydı şimdi sleppy kullanıyırum
AdAyza Deletedmom302 belki biliyorsunuzdur ama ben yine paylaşayım :)bekletmeden kakalı yeri beyaz sabunla yıkayıp bebek deterjanına ıslıyorum , pırıl pırıl oluyor
Kucukkalbim Deletedmom302 Canım bende 2 ay molfix kullandım hem kakayı yandan çıkartıyor bide ilk çişte bile ağır koku oluyor.Sleppy natural külot beze geçtim çok güzel yumuşacık ne pişik yaptı nede sızıntı deneyebilirsin 👍🏻☺
Daisyy Kucukkalbim külot beze kaçıncı ayda geçtiniz? Kaç numara kullanıyorsunuz? Şu an natural 3 numara cırtlı bez kullanıyorum ama merak edip külot bez de almıştım kullansam mı acaba? 3.5 aylık
Nssnl Molfix pure soft tavsiye ederim. Kızım çok sık kaka yapmasına rağmen hiç sızdırmadı şimdiye kadar
ElmaliTurtamm Deletedmom302 biz sleppy kullanıyoz geçen yanlışlıkla kilot bez almışım kaka falan yaptığında hiç bulaşma olmadı küçük numaranın kilot bezi varsa bi dene istersen
ElmaliTurtamm Deletedmom302 biz sleppy kullanıyoz geçen yanlışlıkla kilot bez almışım kaka falan yaptığında hiç bulaşma olmadı küçük numaranın kilot bezi varsa bi dene istersen
Besteee Deletedmom302 bende molfix 3 numara aynı sorunu yaşıyorum dün gidip canbebe aldım bezi çok beğendim incecik ama kakada henüz denemedim inş onda sırtına çıkmaz
mrsirmak Goon tavsiye ederim hem yumuşacık lastik izi yapmıyor, hemde taşırma sorunu yok :) sleepy kullanıyorduk lastik izi yüzünden goon a geçtik şimdi içim rahat
Daisyy mrsirmak ya ben de sleepy kullanıyorum lastik izi oluyor hep küçük mü acaba dedim üst numaraya geçtim o da aynı
Rrraaaiiinnn mrsirmak lastik izi gorunce icim aciyor beninde goon fiyati nasil acaba 2 numara falan iz yaomiyor diyonuz ve emme gucu nasil
Unicorn mrsirmak bende sleepy 2 kullanıyorum lastik izinden dolayı 3 aldım ama o da biraz bol ve lastik izi var gibi çok memnunum sleepyden Ama şu lastik izi olmasa😞 goonda da mı aynı numarayı kullandınız?pişik falan da yok di mi?
Kucukkalbim Daisyy 1 hafta oldu geçeli bebeğim 6 aylık 4 numara kullanıyorum ama biraz büyük geldi 3 numarası kilo olarak bize uymadı
Smyr35 Deletedmom302 prima premium care kullanıyorum ben. İlk doğduğunda sleepy kullandım ikinci gün pişik oldu bende prima ya geçtim rahatız. Tek sevmediğim yönü lastik izi yapıyor biraz onun dışında sızdırma falan yapmıyor hiç
Daisyy Kucukkalbim bebek ayaklanınca ya da dönmeye başlayınca kullanılıyor dediler de bez bağlamak zor olduğu için herhalde 1 aya döner benimki o zamana cırtlı bezleri biter kilot bezi kullanırım diye düşündüm
Daisyy Kucukkalbim bebek ayaklanınca ya da dönmeye başlayınca kullanılıyor dediler de bez bağlamak zor olduğu için herhalde 1 aya döner benimki o zamana cırtlı bezleri biter kilot bezi kullanırım diye düşündüm
Kucukkalbim Daisyy Evet canım bizimkide 3 buçuk aylıkken başladı dönmeye külot bez gerçekten kolaylıkmış takması pratik oluyor☺
Babe Deletedmom302 Ayni hatayi biz de yaptik 3 aylik olana kadar molfix kullandik cope atmadigim zibin kalmadi.Sonra primaya gectik hala kullaniyorum sizdirma vs yasamadik.Bir de molfix gibi kaba degil ben cok memnunum