GULCE02 Merhabalar oğlum 14 aylık ağzına balık sürmüyor yemiyor doktora sordum farketmez kullan dedi de ben size sormak istedim önerdiğiniz marka varmı
Wasssaap GULCE02 balık yağı ne zamandan itibaren kullanılması gerekiyor doktor ne bilgi verdi ? Kızım 1 yaşında kullanmalı mıyım acaba
_YanakReisinAnnesii GULCE02 möllers tutti frutti aldım sorunsuz severek içiyor. Günde 1 çay kaşığı veriyorum
zbd Wasssaap genelde.doktorlar 1 yaşından sonra haftada 2 veya 3 gün balık tüketmeyen her bebeğin balık yağı kullanmasını öneriyor. Biz ocean kullanıyoruz daha ince tutti Frutti li olanı kullandık şuan portakallısını kullanıyoruz
senbanabaksana Wasssaap 1 yaşında mollersin tutti furitti aromalı olanı aldık koku yok sorunsuz bir şekilde içiyor şükür
GULCE02 Wasssaap oğlum 14 aylık bilgi vermedi fakat verebilirsin dedi bildiğim kadarıyla 1 yaşından sonra verebiliyormuşuz
GULCE02 Mytinyson bebeğiniz kaç aylık ben hergün mu vermem lazım doktor bana hergün yarım ölçek ver dedi siz nasıl kullanıyorsunız
GULCE02 _YanakReisinAnnesii teşekkür ederim doktor möllers tadı kötü içemeyebilir dedi de tadı nasıl acaba kokusu falan
_YanakReisinAnnesii GULCE02 şekerli sakız gibi 😂 çok hafif balık kokusu hissediliyor ama aroma bastırıyor. Benim bebeğim aşırı seçici bir bebek olmasına rağmen kaşığı görünce mamaa hamm diye ağzını açıyor öyle söyleyeyim 😊