DidemD Kızlar elimde 1100 grm aptamil 0 6 mama kaldi istanbulda oturuyorm ihtiyaci olana yardimci olurum yeni aldim 1200 lük kizima yaramadi baska marka aldim icinden sadece 1 kere 60cc yaptim
NisaEla DidemD Facebook sayfasında gördüm esi gözlerinden ameliyat olduğu icin mama ve bez ihtiyacı var yardım amaçlı o kişiye verebilirsiniz ama mama kaç kullanıyor bi fikrim yok ismi Zeynep güldür Facebook hesabı
NisaEla DidemD Facebook sayfasında gördüm esi gözlerinden ameliyat olduğu icin mama ve bez ihtiyacı var yardım amaçlı o kişiye verebilirsiniz ama mama kaç kullanıyor bi fikrim yok ismi Zeynep güldür Facebook hesabı
TosbikAyaz35 NisaEla Bayan ucretli satıyor canım bende kargo çok tutacağından vazgeçtim ama ucretsiz veren bikac kişi vardı bebelac falan inşallah görürler senin yazdigini
Guldas [bilinmeyen] Aptamil iyi bir mama bende kullanıyorum. Nasıl yaramadı kızınıza merak ettim. Hangi mamaya geçtiniz?
nagehanyorulmaz gaz sorunu her bebekte olıyor yeni başladıysanız mamaya alışana kadar biraz sıkıntı oluyor alışınca düzeliyor