glsh3580 Kızlar oğlum 13 aylik ilk menenjit asisi yaptiricz 13 ve 15 iki doz demisti doktor hangisini yaptrciz
Sontvbukucu glsh3580 doktor hangisi olduğunu söylemedi mi doktorların bir takvimi oluyor bebegin ayına göre
Gzdzeynep glsh3580 nimenrix tek doz yapılabilir. beksero da 3 doz olmuştu benim kızım belki bir yaştan sonra 2 doza düşüyordur. ikisi de farklı tür menenjit hastalıklarına karşı koruyor ikisini de yaptırın
baykuskiz_ glsh3580 nimenrix tek doz yapilir bexsero 2 yasa kadar 3 doz yapilir bazi doktorlar hatirlatma dozuna gerek yok diyorlar ama onu doktorunuzla konusun
Kaderr_r Bexsero daha küçük bebeklerde görülen menenjit için yapılıyor bizim planlamayı doktor 5-7-17 ay olarak bexsero yaptı.13. Ayda da nimenrix tek doz olacak sizin bebeğiniz büyük tek doz nimenrix yeterli
baykuskiz_ Kaderr_r yanlis bilgi vermeyin. Bexsero da yapilir tabiki 2 yasa kadar 3 doz 2 yasindan sonra 2 doz seklinde
Kaderr_r baykuskiz_ neden yanlış bilgi vereyim ki biz bu şekilde yaptık ebe ile de konuştuk bu şekilde yapcaz
baykuskiz_ Kaderr_r tamam sizinki oyle bexsero sadece kucuklere yapılmaz her yasta yapılabilir yanlis olan kisim bu
Kaderr_r baykuskiz_ orda dediğim küçüklerde görülen menenjit için yapılıyor dedim büyüklere yapılmaz demedim bebek büyüdüğü için ihtimal azaldığı için bexsero yapılmayabilir demek istedim kesin yapılmaz diye bisey yazmadım nimenrix yeterli dedim sadece
Poyrazin_annesii Eger bebegınız 1 yaşındaydaysa 1 doz menenjıt yapılır. Baxero 3 doz yazpılır doktrm bana kahıda yazıp verdi istersen atabılırm