Balbademim3 Tedavi süreciniz nasıl oldu? Operasyon gerektiren bir durumunuz oldu mu? Benim dişlerimde de diş eti cekilmesi var ön kısımda ve çok geriliyorum.
Balyanaginannesi Balbademim3 bende bekleyin şurda hamilelikte güzelim dişlerim sarardı diş etlerimde çekildi gören hayran kalırdı inci gibi dişlerin var derlerdi😞
MelindaMelisa Balbademim3 Bende vardı çok dişler görünmüyorsa müdahale etmiyorlar.Benim diş etim çok çekilmişti diş köküm görünüyordu tedavi verdiler sonra düzeldi düzelmeseydi damaktan alıp diş eti yapılacaktı.Çekilme başladıysa direk diş taşı temizliği yaptırın.Sonra iyi bir çene cerrahına gidin
Balbademim3 Balyanaginannesi evet benim de hamilelik zamanı hormonlardan çok etkilendi bakımlarımı da çocuk sürecinde aksattım, diş temizliği yaptırmaya gitmedim haliyle çok çekilme oldu sanırım operasyon olmam gerekiyormuş, korkuyorum açıkçası
Erenela_ Balyanaginannesi benim de sigaram yok kahve çay pek içmem sürekli fırçalarım ama sarardı dişlerim anlamadim
gulcegulkan Kürtaj diye bir tedavi var dis etlerinin içini temizliyorlar duzenli dis tasi temizliği yaptırmak lazım. Arayuz fircasi kullanımı ve duzenli temizlik şart lanet bi durum
Balbademim3 gulcegulkan evet düzenli bakmak lazım ben uyanır uyanmaz dişimi fırçalarım diş ipi kullanırım ama bir süredir diş plakları canıma okudu temizletilmediği için başıma bela oldu 😑 dişlerimizin kıymetini bilmek lazım
Balyanaginannesi Balbademim3 bakımınıda yapıyorum yumuşak dis fırçası kullanırım diş ipiyle temizlerim ağız bakım suyuyla cok olmasada gargara yaparim ama bazen çok ugrasmamak gerekiyor heralde anlamadim
gulcegulkan Balbademim3 dis ipi yetersiz kalıyor tepe marka açılı arayuz fırçaları var sapli kullanmanızı öneririm
Balyanaginannesi Erenela_ bendede yok sigara kahve ama cay sigara tiryakisi olanlarin dişleri daha iyi sanki ya
Balbademim3 MelindaMelisa diş temizliği yapılınca diş kökü açıkta kalıyor damaktan alıp ekleyebilir uzman doktor dedi tekrar gün aldık, gideceğiz bakalım pedidontolog bakacak sanırım
Balbademim3 gulcegulkan diş temizliği yapılsın bundan sonra daha dikkatli olacağım 😑 çok korkuttu beni bu durum dişimi kaybetmek istemem ön kısımda birde