papatyam-34 Bilge- Yanına uzanıp üç boyutlu hikaye kitaplarından okuyorum. Oyun halısına yatırıp kendisi oyuncakları ile oynuyor tek sıkılmaya başlayınca bende çıngırakları ile kendim şarkılar söyleyerek eşlik ediyorum. Yüz üstü yatırıp önüne oyuncaklar koyuyorum. Peluş oyuncakları var sırt üstü yatırınca da onları konuşturuyorum. Hışırtılı kitaplar ile oyalıyorum biraz da renkli olunca dikkatini çok çekiyor. Sonra bolca koklaşma öpme gülücükler😂 ☺️Nesneleri tutma hevesi olsun diye de ana kucağında iken sürekli elime ilgisini çekecek tarzda oyuncaklar alıp gösteriyorum. Mesela arabası var bi tane onunla otobüsün tekerleği yuvarlak şarkısını söylüyorum hareket ettirerek 😂😂 Oda biraz tutmaya yatkın oluyor ya da ben öyle görüyorum bilmiyorum 😂
3310umbozuk Tummy time, renkli/sesli oyuncaklar, çıngırak ve hışırtılı kitaplar ve renkli ayına uygun kartlar gösterebilirsiniz, bol bol iletişim sarılma öpme serbest 🤭
Bilge- Yüzüstü 2 3 dakika ancak duruyor sonra yoruluyor kafası düşüyor sizde de böyle mi peki ? Emdikten yarım saat sonra hep yüzüstü aktivite yapıyoruz