hankardeslerr Kızlar mutfak dolabı veya mermerini yapışkanlı kağıtlar oluyor ya. Onunla kaplatan varmı?
cutiebun_ hankardeslerr benim arkadaşım yaptı ama düzgün kullanmak gerekiyor yoksa hemen yırtılıyor. çocuğu pestilini çıkardı bile 😂
Rez hankardeslerr videolardan gördüğüm kadarıyla çok kullanışlı değil yapışkan sonuçta boyamak daha mantıklı geliyor
cutiebun_ hankardeslerr yani onlara özel boyalar oluyor boyayıp vernik atarsan güzel olabilir bence 😊
cutiebun_ hankardeslerr bak bakalım 😂 bende alt dolaplarımdan memnun değilim parlak ve gri renk hep leke oluyor deli oluyorum bende mi boyatsam diyorum ama üşeniyorum sjsjsjsj
hankardeslerr cutiebun_ Şöyle bir göz gezdirdim de tezgahı boyatanlar pişman 😂. Bence alt dolabı kaplayın trendyola baktım sabah çok güzel desenler var. Yapanlar atmış yorumlara çok hoş. Dolapları öyle düşünüyorum da tezgahta kararsız kaldım 🤦♀️ taşıncağım evin mutfağı içime sinmedi dokunmam lazım 🧐😂
cutiebun_ hankardeslerr dolapları kaplatabilirsin ama çocuğun kaç yaşında birşey vurduğu zaman deforme olur. dediğim gibi arkadaşım kapladı oğlu anasını koşaladı dolapların 😂
cutiebun_ hankardeslerr benimde biri 5 yaşında diğeri 8 aylık 😂 seninkilerin araları daha az nasıl yorucu mu 😀
hankardeslerr cutiebun_ Valla felaket yorucu , düşünsene büyüğünün yavaş yavaş bıraktığı huyları(dolap çekmece boşaltma, suyu bilinçsiz dökme vs) diğeri yaptığı için büyüğüde başa sardı şuan evde bildiğin ikiz büyüyorum 😂😂😂