Aybars-mom160821 Hapisirk hikirti salya sümük gözünde çapaklanma akma tek gözünde sulanma ikisinde diş böyle hasta edermi
asafmomyy Aybars-mom160821 resmen aklımdan geçenleri yazmışsınız aynı durumdayiz şu an bende acaba dişten olabilir mi diye düşünüyorum
Angel00 Aybars-mom160821 burun akıntısı olmuştu nezle gibi kızım dişti sonucunda azı dişini patlattı geçti
Aybars-mom160821 asafmomyy kararsız kaldım hapşırık peydahlandi dün bugün daha çok nezl gibi ama hasta olmasına sebep biseyde olmadı dışarı çıkmadık duş almadı yeni kalın giydiriyorum ayaklarına dikakt ederm anlamadm dişten dememki
Aybars-mom160821 Angel00 aynen aynen birden hasta gibi oldu hapşırık burun göz akması damaklari çok berbat halde yazık anlatamam gördüm içim parcalandi öyle şişmiş
ruveydaensar Aybars-mom160821 benim kızım da aynı öyle ama hasta üstüne öksürük var tabi bunların yanında . Siizki kaç aylik
ruveydaensar Aybars-mom160821 ilk disler sandım ben ya 😅 sen büyütmüşsün zaten sana akıl vermek bana düşmez 🙈🙈
Aybars-mom160821 ruveydaensar estağfurullah kız böyle böyle sora sora öğreniyoruz analıgı işte 😄😄 Allah sabır versin seninki küçükmüş ben buyutene kadar anam agladi
ruveydaensar Aybars-mom160821 benim de anamın gözünde yaş kalmadı ama ne ara 5 oldu anlamadım bile 😅 17 de olur herhalde böyle böyle 😂
Esleminannsi029222 Aybars-mom160821 aynı bizi tarif etmişsin bebeğin kaç aylık bizimki 3 buçuk aylık çok huzursuz tek gözde çapaklanma, burun akıntısı hırıltı birazda ateşi var