RedFlower_ Tahin yediremiyorum oğluma üç yaşında oğlum faydalı olduğunu öğrendim nasıl versemde faydası olur
Irmakmelegim RedFlower_ yemesin illa zorlamayın çocuğu her besini sevecek diye bisey yok kekleri kursbiyeye koyabilirsiniz blki o sklde anlamaz
cydcvk RedFlower_ pekmezle vitamini tabi ki gitmez. Pekmezle süt ürünü karıştırırsanız mesela pekmez yoğurt ikilisi olmaz o zaman gider. Ben tahin pekmez bal karıştırıyorum her sabah 3 çorba kaşığı veriyorum
tatlibiranneo RedFlower_ tam bilmiyorum ki tahin diyince aklıma hemen pekmez geliyor bende o şekilde yediriyorum
Milagros RedFlower_ ben hep öyle veriyorum hatta iştah açıyor resmen benimnkizkda niye vitamini gitsin.
Alminaa06 RedFlower_ tek başına tahini ben bile sevmiyorum, insanın ağzını sarıyor. Biraz hafifletin tadını netten tarif bakın derim
LaraCroft RedFlower_ tek başına veriyorsanız yememesi çok normal bence, bende öyle yiyemem… en güzeli tahin-pekmez. Vitamini neden kaybolsun ki? Pişmiyor, etkileşime girmiyor
Milagros RedFlower_ bide kurabiye falan yapabilirsin o zaman yer belki çok da güzel oluyor tahinli kurbaiye ceviz falan da koyarsan daha faydalı olur hatta.
Annelice488 Benimkide yemiyor canım ben tek başına bile bayılırım tahine ama oğlum pekmezle balla vs yemiyor anlamadım bende
tineanigra RedFlower_ sadece tahin veriyorsanız kusura bakmayın ama onu ben de yemem :) tahin pekmez olarak verin tahinli kurabiye çörek vs de yapabilirsiniz
Keremikonunannesi RedFlower_ Pekmezle karıştırıp çikolata diye veriyorum bebekliğinden beri. Benim oğlum da 3 yaşında. Hala tahin pekmezi çikolata niyetine yer :)