Yigitefeannesi 35lavanta aradığım yorum 😆 o da neydi? Nasıl birşeydi? Neye benziyordu ve nasıl yapılıyordu 😂
Yigitefeannesi Brutal-Betty bende Pella bezler var karışıma ihtiyacım kalmıyor gerçekten memnunum ama bazen de yumoş döküyorum biraz suya önce onunla silip sonra Pella bezle kuruluyorum parlıyor 🌺
Yigitefeannesi TheMomm kuzum link kaldır ben daha önce eklemiştim uyarı aldım askıya alıyorlar direk 😬
TheMomm BihterZiyagil_ Yigitefeannesi Ah be gecti artık giremedim forma görmedim ilk askım olur herhalde insallah yapmazlar oyle bi şey 😂
35lavanta Yigitefeannesi Misss gibi misss 😂😂 bahara sileriz yaaa nolacakk beee amann evin içini yaptım camı kaldı banane vallaha 2 çocul yemek çamaşır bulşık ütü süpürge cam cidden umrumda değil 😂
Yigitefeannesi 35lavanta cam cidden umrumda değil 😂 Hahaha benimdeeeee umarım şimdi ayyyy nasıl ev hanımısınız sizler gelip burda linçlemeye kalkmazlar 😂😂😂 bir kadının kendine de zaman ayırması gerekiyor suç bizim değil yani 🤷🏻♀️💃🏻
35lavanta Yigitefeannesi Vallaha sadece camı silmediğim için ev hanımı olmuyorsam benlik hiiiiiç bir problem yok 😂😂😂😂