esilamerveker Kızım 1 yaşında bir haftadır grip Boğaz enfeksiyonumuz geçmiyor doktorlar ds ilaç da yazmıyor. Var mı doğal bir önerisi olan anneler 😢
Gulsum84 esilamerveker bizimde aynı şekildeydi gripti ilaç kullanamıyorduk 4 aylığız soğan ve limonu kesip başucuna yakın koydum iyi geldiğini düşünüyorum deneyin 👍🏼
Hemsirebianne esilamerveker benim kızım da 10 aylık grip doktor aferin şurup yazdı 3 gün kullan bırak dedi neden ilaç yazmıyorlar onu anlamadım
EB1219 Canım benim kızımda oğlumda aynı şekildeydi grip virusunu topluyo bu tariif ben soğanı ikiye bölüp üzerine karanfil koydum bi kaç tane odalarına baş uçlarına koydum bilmiyorum o iyi geldi bide sürekli ıhlamurla ceviz kabuğunu kaynatıp icirdim
esilamerveker Gokcehanim 3 tane doktora gittim hepsi de ciğerleri temiz dedi 1 haftadır uyku nedir bilmiyorum 🤷🏻♀️
esilamerveker Hemsirebianne 6 yaş öncesine grip ilacı vermiyorlarmış içindeki bir maddeden dolayı yasa gelmiş. Aferin mi vermiş cok küçük ama peditus verse bir nevi. İyi oldu mu Peki bebeğiniz