ikizbabymom Bu postu yazmayı o kadar çok bekledim ki.GÖKTUĞ KAZANDI🥳🥳🥳Koşup oynama doya doya yeme,çocuk olma sırası ona geldi.Bizi bu yolda yanlız bırakmayan,bize inanan,maddi manevi destek veren tüm annelere sonsuz teşekkür ediyorum.Birlikte başardık❤❤
CankizimRavzam ikizbabymom ALLAH’IM şükür olsun RABBİME ❣️ ayy nasıl sevindim çok sevindim 😍 kurban olurum sana gökkuşum RABBİM kaderini bahtını güzel eylesin yavrumun ♥️
ikizbabymom AseLBebek26 Allah razı olsun sizden.Sizin de emeğiniz çok bizi hiç yanlız bırakmadınız iyi ki varsınız❤
Zlm ikizbabymom ay evet dün bende görünce çok mutlu oldum biran önce gitsin tedavi olsun diye bakıyorum 😊 tam bir önce postlarini görmüştüm az kalmış inşallah tamamlanır falan diye dusunuyodum bı baktim %100
AseLBebek26 ikizbabymom ne demek, sizden de razı olsun elimden geleni yapabildiğim için mutluyum, sizde iyiki varsınız birlikten kuvvet doğar uzun ömürleri olsun inşallah yavrumuzun🙏❤️❤️
ikizbabymom @Med Göktuğun gizli kahramanlarından🌸İyi ki varsın kardeşim yavrumuzun elini hiç bırakmadın❤
ikizbabymom @Kaktus Göktuğumun gönüllü annesi olduğun,göktuğun kazanacağına inandığın ve bana her zaman destek verdiğin için sana minnettarım.İyi ki varsın kardeşim❤
dygusalmom97 ikizbabymom ay nasıl sevindim bunu okuduğuma❣️ çok şükür❣️ her adını gördüğümde kötü bişey olmasın diye dua ediyordum 😣çok uzun sürdü ama sonu güzel bitti❣️😇
gamzes-26 Darısı tüm bebeklerin başına insallah Eliz lina bebeğin gönüllüsüyüm bende imkanı olan herkesin maddi manevi desteğine ihtiyacımız var 🙏🙏
Fasulye12 ikizbabymom Oy çok şüküüüürrrr, rabbim diğer tüm bebeklere şifa versin 🙏🏻 Çok sevindim . Siz de çok uğraşıyordunuz, inşallah tez vakitte mükafatını alırsınız🌸🥰
ikizbabymom Fasulye12 Göktuğum savaştı biz de ona destek olduk elimizden geldikçe o dubaiye biz de başka bebeğin hayatına dokunmaya gidiyoruz.Rabbim utandırmasın
ikizbabymom Fasulye12 Dubai,Amerika şimdi de Almanya da var tedavisi.Biz dubaideki bi hastaneyle anlaştık.Gökkuş dubai yolcusu🥰