Aysenurz yürüteç kullanan bebeğim adım attırmaya çalıştığımızda vücudunu öne doğru atıyor ve ayakları savsaklıyor hem de parmak uçlarında basıyor bunu yaşayan sonra düzelen var mı? lütfen yürüteç kullanmayın..
Esoca38 Aysenurz Aynı sorun bendede oldu çok pişman oldum kullandığıma..doktorum çok kızmıştı. Şükür hepsi düzeldi fakat halen yürümüyor 13 aylık. İnşallah biran önce yürümeye de başlar 🙏
KucukAnne344 Aysenurz şahsi fikrim bende bebegime kullandim yürümesini aşırı geciktiriyor tabi bebeginden bebegine farkeder bebegim 11 aylik olucak hala ayak ucuna basiyor 3 ay oldu birakali emekliyor kaldirdim artik
Yigitefeannesi Aysenurz bilmiyorum hiç kullanmadım ama yürüme arkadaşı ile devam edin isterseniz ben yürüme arkadaşı aldım oğluma arada bende tutuyorum onunla yavaş yavaş adım attırıyorum hiç önerilmiyor yürüteç 🙏🏻
Elifnaz_anne Aysenurz Yaa bende koydum yerlerde hasta olur diye yürüteç rahatima geldi doktorlarda bişey demedi
Aysenurz Esoca38 her çocuk kendine hastır 13 aylıkken yürümeyebilir de ama buna sebep olduğunu düşünmek çok üzücü çocuğun doğal sürecine karışıyoruz resmen rahatımız için ben de çok üzgünüm 😔
Esoca38 Aysenurz kesinlikle öyle gelişimini bu denli etkileyeceğini bilseydim asla ve asla kullanmazdim buna bana tecrübe oldu asla kimseye de önermiyorum 😔
Aysenurz KucukAnne344 eskiden dimdik basardı henüz 2-3 aylıkken bile şimdi dizleri kırılıyor adım atarken dediğiniz gibi parmak ucunda bir süredir ben de kullanmıyorum biraz daha iyiye gidiyor