23Merve_genc Merhabalar çocuğuna hava veren varmı aranızda nasıl verdiniz ve hangisini verdiniz biz şuan cortair kullanıyoruz serum suyu ile beraber pek de etkisi yok hava öksuruyo haala tıkalı
papatyam-34 23Merve_genc ventolin kullandık fizyolojik su ile karıştırıp bize iyi gelmişti ciğerlerini rahatlatmıştı baya
Veragillerden Cortair çok etkili onu kullanmaya devam edin. O çok rahatlatıyor. Serum suyu ile değil tek kullanıyordum ben onu. Ventolin ile serum suyunu karıştırıyordum veriyordum. Cortair günde kaç kere dedi doktorunuz?
Seda__ Veragillerden merhabalar kaç aylık acaba bebeğiniz benimki 7 aylık cortair tek kullanabilirmyim acaba rahatlatması İçin
Ayse4646 23Merve_genc 4 saatte 1 günde 4 kere bu şekilde verebilirsin bebgin küçükse yarım ventolin 5 CC serumla karıştırıp verebilirsin benim de öyle olmuştu bebeğim 2 aylıkken
23Merve_genc Valla düzgün vermedim. Doğrusu serum suyu. İle beraber bazen yalnız verdim öyle hals hırıltı devam
Veragillerden Seda__ merhaba, bizim durumumuz çok farklı. Kızım 13 aylık ama 11 aylıkken yoğun bakıma yattı bronşitten ötürü. Sonrası için bunu kullandık. Doktor yazmadan asla kullanmayın çünkü yan etkileri yüksek olabiliyor.