Gulski Kizlar resim payla$ip gostermek istiyorum size oglum 2 ay 19 gunluk ve ellerini 1 haftadir surekli agzina goturuyor ve salya akitiyor.
Pirayee Gulski foto atar mısın kızımda da var bende goreym😅 büyük kızım daha geç çıkarmıştı bakalm bunun acelesi mi varms😅
Olimbonii Gulski bizimkide 2 aydan beri o sekilde eller agizda salya akitiyor suan 3 ay 18 günlük dahada arttu salyalari cikacak heralde disi
Nazlican Gulski https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek direkt linkler altındaki linkin sonunda yazan kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz.
Gulski Pirayee canim burdan foto ekleyemiyorum, gorsel ekleye tiklayinca boyle bir yazi cikiyor  anlamadim gitti. Size gostermek istiyorum resmini
omerinannesi_2705 Olimbonii 2. Ayından beri aşırı derecede salyası akıyor oğlumun önlük yetiştiremiyorum şuan 7 buçuk aylığız hiç dişimiz yok😂 kolay kolay çıkmıyor sanırım 💗
ruveydaensar Gulski benim kızım da 2bucuk aydan beri eller ağızda onu yapmayi öğrendikten beri eli ağzından çıkmadı . Aç mı diye sorup duruyodu herkes ama çok şükür onlar da alıştı 😅 damaklari sertleşiyor falan ama dış için daha çok erken .
Gulski ruveydaensar doktorumuza gonderdim resmi di$ dedi. Cenesinin icinde buguyor yukariya cikmasi zaman alabilirmi$ ama o eller di$ler yuzunden gidiyormu$ benim oglanda agzina. Soguk ici jel dolu halka al dolapta tut ver iyi gelir dedi