SevgiliMerdin Arkadaşlar oğlum şu an 5,5 aylık 2,5 aylıkken sünnet ettirdim ama o günden beri pipisi gömük başına böyle bişey gelen oldu mu olduysa nasıl düzeldi tekrardan cerrahi müdahale yapılacak diye korkuyorum 🥺🥺
hafizekaraaslan SevgiliMerdin bizde 3 aylıkkken sünnet yaptırdık. Şu an 5.5 aylık bizde de aynı durum var. Doktorumuzda büyüdükçe toparlar dedi gerekirse ilerde tekrar müdahale edilebilirmiş ama şu an için normal olduğunu söyledi.
Aslicamm SevgiliMerdin merhaba, biz de4 aylıkken yaptırdık sanırım erken sünnette böyle olabiliyomus doktor 2 yaşından sonra düzelir demişti
Prensimm SevgiliMerdin merhaba bizde 2 yaşına yakın sünnet ettirdik pipisi gömüktü o düzeldi sukurde testeride küçük mu bebeginizin orası yağlı diye bir sorun olsa acaba sünnete anlasılırmıydi
SevgiliMerdin hafizekaraaslan anladım inşallah sizinki de biZimki de düzelir pipi ucu hiç gözükmüyor 🥺🥺
hafizekaraaslan SevgiliMerdin düzelecek inşAllah çok takılmamaya çalışıyorum bende zaten düzenli kontrole de gidiyoruz. Evlatlarımız sağlıklı sıhhatli olsunlar da inşAllah 🥰
Melekk3 SevgiliMerdin bizimde öyle.kaynimin oğlunu da bizimkiyle beraber yaptırdık onunki de oyle.yurumeye başlayınca zamanla çıkacak dışına
anneveoglusu SevgiliMerdin oğlumda 3 ay sonra 2 yaşına girecek aynı durum bizdede var ya 3 aylıkken sünnet olmuştu inşallah düzelir kafama çok takıyorum şu sıralar