isilcamm Bebeğim daha sekiz aylık ve ben 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim çok şaşkınım kafam durdu bi akıl verin kızlar.
Ucansupurge isilcamm Allah dağına göre kar verir canım. Öncelikle hayırlı olsun 🌺 aralarını yakın olmasi aslinda iyi ilk 1-1,5yil zor geçer ama sonra arkadaş gibi büyürler
yasacmalamalo isilcamm hayırlı olsun canım olmuş yapcak bişi yok ikisi birlkte büyür korkma rabbim yrdım eder İNŞALLAH kötü seyler düşünme rabbm sağ salim kucagına almayı nasip edsn 💕
Asenam16 isilcamm korunma yöntemi neydi 🤔? Hayırlısı olsun inşallah. Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏 beraber büyürler artık 😊üzülme, her şey gönlünce olsun.
ikitosbikannesi isilcamm Bende dün açmıştım post 🙈 oğlum dün tam 8 aylık oldu ve ben 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim formdaki arkadaşlar çok güzel destek oldu motive ettiler sağolsunlar elbette zorluğu olacak ama birlikte arkadaş gibi büyüyecekler öyle düşünün 🌸
isilcamm Asenam16 prezervatif di canım ama pek koruyamadı galiba 🥴 teşekkür ederim bu arada güzel dileklerin için 🌸
isilcamm ikitosbikannesi ay aynı şeyi yaşıyoruz bu beni bir tık daha rahatlattı 🤭 evet çok güzel yorumlar yapıyorlar bende o yüzden paylaşmak istedim 🌸 inşallah Allah ım yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder 🙏🏻
tugcaduman Hayırlı olsun hiç canını sıkma su akar yolunu bulur. Çevrenden belki olumsuz yorumlar alacaksın kulak ardı et hepsini senin hayatın senin evladın Allah kimseye aratmasın çocuk
isilcamm tugcaduman teşekkür ederim canım evet biraz olumsuz yaklaşanlar olacak ama hep var zaten böyle şeyler hayatımızda . Amin canım 🙏🏻🌸