İki gün önce doktora gittik bebeğim için ökürüyor burnu akıyor bir de ishal diye neyse gittik doktora baya bi bekledik sıramız geldi odaya girdik iki tane doktor var biri bayan biri adam bizim doktorumuz adam olandı doktor tam bize bakacak diğer doktor bizim doktora diyo ki sen bu çocuğa fazla doz vermişsin dozunu düşür bizim doktor diyor hayır ben fazla doz vermedim bayan doktor dio bebeğin kilosu bu kadar bu kiloya bu doz fazla bizim doktor diyor çocuk hiçte öyle durmuyor ben çocuğu gördüm kilosu da şu kadar şu kadar gözüküyordu biz de yanındayız neyse doktor bizim bebeğin ağzına çubukla baktı bakamadı daha doğrusu bebek bizim elimizde bana dio kafasını tut hareket etmesin babasına dio elini tut baktı sonra dedi peşimden gelin neyse gittik peşinden bizi boş boş gezdiriyor geçti bilgisayarın başına bebeğimin ismini soruyorum abartısız tam 15 dk bebeğin ismini aradı bir de bebeğimin ismiyle dalga geçiyo diyo bu ismi bulmak için hindistana gitmememiz gerek ben de dedim yalnız o isim Türk ismi m*l doktor bebeğime ateş düşürücü verdi bebeğimin ateşi 36.3 ateşi yok ateş dürücü niye hava ve serum da verdi biz geçtik serumu vurmaya hemşire bebeğimizin her iki eline vuruyor vuruyor damarını bulamıyor sonra kolunu aç diyor kolunu açıyorum kolunda bir tane damar var olabilir de olmayabilir de diyor ben de dedim olmuyorsa yapma dedi siz bekleyin başka arkadaş yönlendiricem bir de bu hastaneye kim gitmişse hepsi dio damar yolunu bulamıyorlar damarı patlatıyorlar şakasız öyle neyse onu beklerken hava vermeye geçtik eşim dedi evde hava var gel evde hava verelim benim zaten güvenin yok bunlara serumu da bıraktık çıktık ilçede yaşıyoruz ve tek bir hastane var böyle işte ben mi abarttım yoksa abartmadım mı danışmak istediğim bi konu daha var zaten bebeğimin şikayetlerini yukarda söyledim bugün tam gece yarısı uyandı daha uyumadı ben de karışmadım uyutmaya çalışmadım görümcem aldı eline onun elinde baya öksürdü öksürmekten kustu ama az kustu ben aldım sonra mutfakta hep beraber oturuyoruz bebeğim 7,5 aylık bu arada neyse oturuyoruz önce zaten ishal kakasını yaptı bir iki dakika geçti baya bi kustu hem ağzından hem burnundan bu gittiğimiz doktor neyi olduğunu da söylemedi zaten sizce bebeğimin neyi var başka doktora götürene kadar bilen cevap versin lütfen