BabyLov3 Kızlar sezeryandan sonra ne kadar süre kanamanz oldu ve şiddetli miydi ? Doğum yapalı 1 hafta oldu ara ara kanamam var mesela az önce lavaboda fazla oldu sonra durdu bilgisi olan yazabilir mi
Balim61 BabyLov3 Üstte kalsin sezeryande kanama oluyomuydu bilmiyodum 1.2 tanidikda sezeryan olmustu ama hic kanamalari olmamis. Norml doğum yaptim 1 ay falan kanamam olmustu 40cikmadn 3.4 gun once kesilmisti kanamam galiba yanls hatirlamiyosm. Sezeryande bilgim yok uste kalsn yardimci olan cikr inş
Almina2021 BabyLov3 40 çıkana kadsr oldum bir iki hafta yoğun kırmızı sonra pembe sonra kahverengi olacak ama uzun süredir kırmızı yogunsa doktorunuza sorabilirsiniz
Deletedmom_112 BabyLov3 25 gün kadar normal kanama 1. hafta yogun şekilde daha sonra ise akıntı gibi 40′a kadar devam etti
Lilybaby BabyLov3 kanamanın yoğunluğu değişiyor benim birkaç gün hiç kanamam olmayıp sonra devam ettiği oldu mesela
Pateteslimanti 2,5 ay sürdü sezeryanın ilk günü ve ikinci günü yoğun oldu daha sonra adetin son günü gibi azar azar oldum
BabyLov3 Balim61 oluyor canım yada kişiden kişiye değişiyor heralde ama genelde 40 çıkana kadar devam eder diyorlar bakalım, teşekkürler cnm
BabyLov3 Almina2021 yok henüz 1 hafta oldu doğum yapalı aşırı yoğun değil bugün ilk defa yoğunluk görünce merak ettim cnm sağol.