Nese-161711 Kızlar acillllll… Vegoferon kan ilacını kullanan ve yan etkisini görenler var mı? Bebeğim çok huysuz ve huzursuz oluyur ilacı aldıktan sonra uykusunda ağlayarak uyanıyor bu sorun yaşayan var mı
Rabiaugur Nese-161711 bende kullandım aşırı huysuzluk yaptı ve kakasında kan gördüm doktora galan götürdüm alerjiden şüphelendi kala tahlili falan yapıldı bişey çıkmadı kan ilacından oldugunu söyledi doktor artık ocean marka kan ve d vitamini kullanoyoruz bi problemimiz yok şükür değiştirin bence sizde
06Glz44 Nese-161711 kabız ve pişik oldu benm bebeklerim ama istersen ganızmı die takip et aklıma şuan o geldi çok gecmiş olsun basta yapmadı sonradan yaptı bendede.
Nicksizanne Nese-161711 evet bu vegaferon kabızlık ve huzursuzluk yapıyor bebeklerde bestiron öneririm en içeriği temiz olan o .
Nese-161711 06Glz44 teşekkür ederim vermeyi düşünmüyorum artık bebeğim çok huy değiştirdi ve ilacı verdikten sonra öyle oluyor ve bunu 1 hafta sonra fark ettim 😞
06Glz44 Nese-161711 zaten verdikden sonra süt ürğnleri vermiceksn hemen yada öncesnde öle bi durumda var .ama bunun baska ilacuna bak brnm bebegmde kanszlk cıkmşti şükürler olsun buyudu.Domtora söyleyip baska kan ilacı deneyeblrisn