Aryasmumy benim oğlum en başından beri anne sütü ve mama karışık beslendi sütüm yeterli değildi. 6 ayı tam bitirince 6+1 de başladık ek gıda tadımlarına ve ilk ay gerçekten öğün gibi değil de alerji testi gibi geçiyor. yoğurt başlangıçta evde yaptım sevmedi katkı maddesiz mandıradan alıyorum veya sekin gurme yoğurdunu veriyorum. İlk aydan sonra 1 çay bardağı 2 çay bardağı ve şimdi 3. ayda 3 çay bardağı günlük veriyorum. pirinç unu ve bebek irmiği aynı anda başladım.Pirinç ununda organik hipp kullanıyorum ama pek çok markadan internetten sipariş verebilirsiniz. İrmik turuncubebekten almıştım halen bitmedi bir paketi 2. ayda da tarhana pişirmeye başladım. Mama konusunda ben gerçekten hassasım formül sütler bebeğimizin sindirim sistemine göre üretiliyor ve ek gıdaya geçtiğinizde göreceksiniz sindiremediği herşeyi bütün olarak çıkartıyor bebekler. Ek gıdayı biraz fazla verin kakasında verdiklerinizi aynen görüyorsunuz. Bu yüzden doktor aksini söylemedikçe ek gıdaya erkenden başlamayın. Formül mama öneriyorsa formül mama alın ek gıda yediriyorum ama hala emziriyorum hala formül mama besliyorum 9 ay bitti 10 kilo şuanda oğlum ve 2800 doğdu