Tgbkrm87 merhaba, temizse her merkezde yaptırabilirsiniz cihaz güvenilir olsun yeter. Buz biraz ağrıyı keser, yaktığı için her halükarda biraz acıyacak.alex öneririm ben ama çok esmerseniz diode lazer daha derine inen bir sistem. Bacak, özel bölge için Diode de olabilir yani. Tek önermediğim yüze lazer. Asla yüzünüze yaptırmayın çünkü yüz ayva tüylerinin olduğu bir yer ve lazer ışığı sıçradıkça yüzünüzde daha da arttıracak hatta kıllanmaya sebep olacaktır. Ben bir de koltuk altını önermiyorum ama isteğe bağlı oda çünkü koltuk altınız da ter bezleri etkin ve lazer maaleef ter bezlerini bozarak aşırı terlemeye neden olabiliyor maalesef:( dediğim gibi güvenilir temiz bi yerde yaptırabilirsiniz inanın hiç fark etmez sadece temizlik, iş bilinci önemli. Mesela bi tanıdığım dediğim yere gitmiş memnun ama popo kısmına lazer uygulamamışlar iş bilinci yok. Neden yaptırmadın pakete oda dahil yapmaları lazım diyince ben söyledikten sonra yaptırdı. İnternette yorumlara bakın nasıl yapıldığına bakın. Temizliğin nasıl olması gerektiğine bakın. Başlığı sizin yanınızda temiz mi takıyor ona bakın mutlaka dikkat edin yani :) 💖