birprensannesi0208 İyi akşamlar anneler Oğlum 1 haftadır devamlı ateşleniyor öksürüyor ateşden kurtulduk busefer kuru öksürüğü var ne verdiysem fayda etmedi önerisi olan deneyip kesin cözüm olur dediğiniz şeyleri banada söylermisiniz
kuzeyyildizi_ birprensannesi0208 dut pekmezi korona olduğum zaman sabah akşam bı kaşık yedim ve bı kaç gün içinde öksürükten eser kalmadı kesinlikle tavsiye ederim bn sadece pekmez yedim ama pekmezin içinde tereyağı koyup yiyen tavsiye edende var geçmiş olsin
Uras10 birprensannesi0208 prospan şurup kullanıyorum bende elimin altında hep var bitkisel bi şurup doktorunuza sorup alabilirsiniz
Cns15 birprensannesi0208 1 haftadır benim de kızım öyle buhar veriyoruz mustela göğüs balsamı ve zeytinyağı sürüyorum bağrına sırtına azalmaya başladı
birprensannesi0208 Eylemmmmkarsak bize gecen yıl doğal bir şurıp vermişdi doktorumuz anında kesilmişdi öksürüğü ama şuan hiç faydası yok
birprensannesi0208 kuzeyyildizi_ evet bunuda duydum pekmezim olmadığından deneyemedim faydasını gerçekten görüceksem yarın hemen alırım
Ozgeruya birprensannesi0208 evet bnm kizimda 29 aylık gecenlerde bizde öksürüyorduk onu yaptim ve ayrica havada kullandik 2 güne geçti
birprensannesi0208 Cns15 buhar bende bugün vermeye başladım bakalım başka ne yapabilirsem yapacağım gündüz pek öksürmüyr ama uykuya gecince cok öksürüyor
kuzeyyildizi_ birprensannesi0208 tereyağı ile denemedim ama sadece pekmez denedim ve işe yaradı tavsiye ederim
Uras10 birprensannesi0208 AA çok üzüldüm ya aslında iyi bir şuruptır keserdi ama birde çörek otunu deneyebilirsiniz bi tutam alıp kaynatın ılık bi şekilde bebeğinizle verebilseniz Benmde oğlumda var balgamlı öksürük 19 aylık verdim biraz intrtten bakabilirsiniz
Habibe_1998 birprensannesi0208 Kızım da da aynı problemi yaşadım kesinlikle tereyag ve pekmez işe yarıyor
Kpssannesi Bu aralar siyah turp kürü yapıyorlar içine bal falan koyuyorlar şıp hemen kesiyor onu bir arastirin isterseniz annem onunla düzeldi.
Meralminakumru birprensannesi0208 benim de küçük kızım baya öksürüyordu ilaçlar falan işe yaramadı günlük sakızı aldık aktardan onu düzenli şekilde kullandım özellikle gece uyurken çok öksürüyordu uyuyamıyordu günlük sakızı kullanınca geçti çok şükür sizde bir deneyin isterseniz 🌸
HEY03D birprensannesi0208 ben herhangi bir elmanın suyunu kaynatıp içiriyorum hafifletiyor 1 yaştan büyükse balda ekleyebilirsin. Birde zeytinyağı ve limon kavanoza koyup çalkalıyorum sırtına göğsüne masaj yapıyorum ısıttığım atletini giydiriyorum sabah akşam yapıyorum 2-3 güne biraz toparlıyor