Merehann Bebeklerini kaç aylıkken 2li cümle kurmaya basladı. Oğlum bugün ohh miss demeye basladı 2li cümle sayılıyor mu 😊 desteklemek için neler yapıyorsunuz?
Balkupum2505 Merehann ikili cümle sayiliyomu bilmiyorum ama bnm oglum 2 yasini gecmisti suan 2,5 yasinda 3lü 4lü tam cikaramasada kelimeleri söylemeye calisiyo 🤗
Yenibirannecik Merehann merhaba benimde bebegim 17 aylik baba geldi , baba gitti , mama geldi, miyav geldi cumleleri kuruyor bende düşünüyorum acaba daha mi fazlasi gerekiyor diye. Ama sizin bebeginizde 2 cumle kurmuş oluyor bence
Wanderlust Merehann 16 aylik 2li cumleleri basladi 20den beri 4lu kuruyor. Ohh miss de sayilir bundan sonrasi cok hizli ilerliyor bol bol konusun ekran izletmeyin cokca disari cikin goruceksiniz hemen 3luler pesinden baslicak🌸
Merehann Yenibirannecik ee maşallah sızınkıde kurmuş. Benımkı eylemleri birlestiremiyo henüz sizin kelime sayınız nasıl?
Yenibirannecik Merehann valla daha çok hayvan sesleri yapiyor cogunlukla. her kurduğum kelimeyi tam anlayacak sekilde olmasa da tekrar ediyor. Bugun çorap giydirirken yoyap dedi mesela hep tekrar ve konusarak geçiyor günlerim. Tam olarak saymadim ama net soyledigi kelimeler 10-15 kelimedir. Doktor muayenemizde hicte sormuyor anlamadim ki
Merehann Wanderlust aslında bi süredir ekranı sıfırlamıstık hasta olunca yemek yemedi 1 aydır onunla yemek yedırıyordum sonrası hıc acılmıyordu. 2 gündür onuda kapadım ama bugün hıc yemedı bı yeri duzeltıyorum bı yer bozuluyo o konuda çok doluyum.
Merehann Yenibirannecik sanırım onemlı olan tekrar etme çabası benımkıde tekrarlamaya calısıyo herseyı bir iki denemede güzel söylemeye baslıyor.