Nehir16busra 11 aylık kızım var gece besini değişmesem genelde cok doluyor ve ister istemez sızıyor. Değişsem uyanıyor buna çözüm bulan var mı? Sürekli emmeye kalkmasa o kadar da dolmuyor ama genelde cok sık emmek için kalkıyor
Asym33 Nehir16busra Bizim neredeyse hergun oluyordu ozamanlar sleppy kullanıyorduk hemen değiştirdik Goon marka aldık bir beden büyük aldım geceleri büyük takıyorum sorunumuz neredeyse geçti çok nadir dışına çıkıyor geceleri çıtçıtli badinın çıtçitini takma dolunca baskı yapıyor çünku
Melekbas Nehir16busra bende degistirmiyorum gece bazen siziyor gece bezleri var onlardan aldim ben cok nadir siziyor oda gece baya uyanirsa
Asym33 deniz-95 Kilit bezden memnun musunuz hiç kullanmadım pratikolur diye bı denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum nedense
Nehir16busra Asym33 molfix pure soft kullanıyorum bende cok güzel bir bez ama o kadsr doluyor ki bazen yer kalmadığı için sızıyor 😀bide sık uyanıyor sanki altı doluyken acaba bana mı öyle geliyor
Asym33 Nehir16busra Altı dolu olduğu içindir bence dicem ama bizimde doluyor gece sık uyanmaz aciktigi için uyanır sizinki doluluktan baya rahatsız oluyor demekki bizimki takmıyor hiç öyle şeyleri 😂
Rabiaugur Nehir16busra bende değiştirmiyordum ama sızıyodu sabaha kadar sleepy kullanıyodum baby turcoya geçtim bi de bi numara büyüttüm bezini artık çok fazla dolsada sızdırma olmuyor hatta sleepy de her kaka yaptıgında sırtına kadar çıkıyodu kakası artık öyle olmuyor marka değiştirmeyecekseniz de bi numara büyük alın bezi
Elifinilki Nehir16busra Oğlumda da bez sızdırıyordu bende bir beden büyük aldım sızdırma yapmıyor bir de çok sızdırıyorsa yattığı yerin altına alt açma örtüsü serin hemde pratik olur