Yeliz123 Merhaba kizlar kizimin kafasi hep ayni yone yatmaktan yamuldu.. yaklaşık 1 aydan beri theraline düz kafa yastiginda yatiriyorum bariz bi iyileşme oldu kafasinda daha uzun suredir kullanan ve kafasi bu sekilde düzelen deneyimleyen var mi acaba ?
teachersrn Yeliz123 bir aydır kullanıyorum memnunum kafası yuvarlaklaştı daha önce alsaydım keşke dedim
Thesra Yeliz123 Bende 3-4 aylıkken kullanmaya başlamıştım ve etkisi gördük yada kafa şekli düzeldi bilemiyorum ama işe yarıyor
Tubavttr teachersrn merhaba eski Bi post ama bebişiniz kafası düzeldi mi yastığın faydasını gördünüz mü
Yeliz123 teachersrn gerçekten çok endiseliyim bu konuda doktorum duzelir zamanla diyor ama cok kafama takıyorum 😔
ZeynepKarataTeytey teachersrn Bende alayım benimde 5 aylık kızım geç kaldığımı düşünmüştüm bende bizimki de hep aynı yöne yatmaktan biraz yamuldu
mutlubakla teachersrn merhaba benim bebeğim de 5 aylık ve bi tarafına daha çok yattığı için düzleşme oldu kafasının arkasında. Sizce almalı mıyım bu yastıktan?
Yeliz123 ZeynepKarataTeytey evet alin kesinlikle 2 haftada bile fark etti bizde suan 1 aydir yatiriorum bariz bir yuvarlaklasma var