Gnc27 Merhaba prospan kullanan oldu mu 8 aylık bebek için ..bitkisel alalım dedik bi yakınım tavsiyesiyle.de veren oldu mu acaba ?daha bugün doktora gittik ilaç falan yazmadı ama öksürüğü arttı şuan .. eczaneden aldık o yüzden ..
fatmaa37demir Gnc27 bebeğim 3. Ayına yaklaşırken hasta olmuştu doktorumuz bitkisel diye bu şurubu verdi. 5 gün sabah akşam bir cay kaşığı kullandık ve çok şükür ki geçti
Eylul03 Gnc27 kardeşime kullanmıştık ama ayını hatırlamıyorum doktora sormadan kullanmamalısınız bence
sarmaliklahana Gnc27 bitkisel Bisolnatur kullandım ben eczacı eşime vermiş. Gece vakti gitmişti cocuk öksürük ten uyuyamıyordu. İlk kasıkta etki etti. Ben 5 gün sabah aksam verdim 2.gün komple gecirdi. Ama 1 yas üstü için demişler
Gnc27 BihterZiyagil_ hadi ya :( doktora gittik ama:( yani bi ilaç yazmayı düşünmedi dr madem iyiyse neden devamlı akşamları öksürüyor bilmiyorum hiç anlamıyorum cidden doktorları .veya ilaç yazsaydı biz kötü olunca verseydik falan :(
Gnc27 fatmaa37demir öyle mi inşallah bizimki de geçer :( çok üzgünüm ..içten öksürüyor aşırı o an mahvoluyorum
Gnc27 Eylul03 doktora gittim vermedi ilaç ama aşırı öksürüyor :( acile gitmek istemedim hastane ortamı diye.. başka bişey gelmedi aklıma .şıan de ne yapacağımı şaşırdım vermedim henüz
fatmaa37demir Gnc27 kızım da aynı şekilde hani normal de bizim öksürdüğümüz kadar kuvvetli öksürüyordu çok korkmuştuk bronşit falan çıkacak diye ama çok şükür ki temiz çıkmıştı. Bu surup sayesinde de iyi oldu. İnşallah size de şifa olur
AAhlas Gnc27 sarmısağı Zeytinyağ ında 3 dakika bekletip karnına ve sırtına sürüp bezle kapatın azalır öksürüğü inşallah .
Eylul03 Gnc27 bricanyl diye bı surup var oldukça faydalı sağlık ocağı doktoruna veya acil doktuna sor istersen onerirmi birde zeytinyağınin içine sarımsak rendele ayaklarına sür çorap giydir faydasını gören varmis
AAhlas 6 aylık bebeğim theranatur bitkisel öksürük şurubu nu 1çay kaşığı olarak verdim doktor tavsiyesiyle 3 günde kesdi.
Aras_bulutunannesi1 Gnc27 benim bebeğim 5 ay 5 günlük doktorumuz mksürük şurubu verdi levopront diye bi ilaç günde üç kez çay kaşığı ile veriyorum