whitechocolatemochaa yakın zamanda fotoğraftaki kız ve the good nurseyi izledim ama daha derin işlenen cinayet konulu filmler arıyorum. dizi de olabilir ama uzun olup baysın istemiyorum. öneriniz var mı?
Tasbebek_ whitechocolatemochaa güzel vakitler🌺 dün mavi solgun gözleri izledim çok ters köşe yapan cinayet konulu bir film
whitechocolatemochaa Baakpnr- çok duyduğum ama duymaktan sıkıldığım için izlemediklerimden. listeye kaydedildi teşekkür ederim 🌸
whitechocolatemochaa Pol34 ilk sezonu izlemiştim ama sıktı biraz, 4. sezon geliyor sanırım o da yayınlanınca bir bakayım 🫶
biroglanannesii1 whitechocolatemochaa Eski ama Korku kapanı ve testere serilerini de tavsiye ediyorum gerçi cinayet hayranıysan çoktan izlemiştirsin Teksas Katliami da 👍😂
whitechocolatemochaa biroglanannesii1 yaa izlemedim. genelde bilindik ve çok meşhur edilen şeyleri izleyememe gibi bir huyum var ama bu kadar istekli önerdiğiniz için izliycem 😂
bebek_e Abooo kuzenim testere izlerdi hiç korkmadan ben bakamazdım diyerek daha fazla korkmadan postu terk ediyorum